Tači i Kurti snimali PODLO I TAJNO sastanak u Minhenu, SNIMAK ISPLIVAO U JAVNOST! NA NJEMU JE I VUČIĆ! (VIDEO)
Panel, Foto: Printscreen Twitter / Admirim

drama

Tači i Kurti snimali PODLO I TAJNO sastanak u Minhenu, SNIMAK ISPLIVAO U JAVNOST! NA NJEMU JE I VUČIĆ! (VIDEO)

- Lično sam video čoveka posebno zaduženog da snima Tačijev govor, a isto tako i Kurtijev. Oni su sve to pustili u javnost...Nailazite na zid ćutanja kada vidite sa kakvim prevarantima u regionu imate posla, rekao je Vučić....

Objavljeno: 17.02.2020. 14:43h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je sinoć da su saradnici Hašima Tačija i Aljbina Kurtija snimali njihova izlaganja na panelu u okviru Minhenske bezbednosne konferencije, koji je, inače, održan iza zatvorenih vrata, i kasnije pustili u javnost, ali bez njegovih komentara i odgovora i Kurtiju i Tačiju.

"Lično sam video čoveka posebno zaduženog da snima Tačijev govor, a isto tako i Kurtijev. Oni su sve to pustili u javnost...Nailazite na zid ćutanja kada vidite sa kakvim prevarantima u regionu imate posla", rekao je Vučić koji se trenutno nalazi u Briselu, na neformalnoj večeri, koju za lidere Zapadnog Balkana organizuje predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.

Pogledajte snimak ovde:

Podsećamo, prema njegovim rečima, on je na Minhenskoj konferenciji poštovao pravila Četam haus-a.

"Ja nisam prevarant, koji je naučio da vara Evropljane i sve druge, mene niko nije snimao, jer sam se ponašao u skladu sa pravilima Četam haus-a. Međutim, u njihovom snimcima koje su pustili u javnost, mene nema nigde, ni reči, ni odgovora. Nema ni kako je ućutkan Aljbin Kurti, ni šta sam svima njima na tom mestu rekao", kazao je predsednik.

On dodaje, da se ne može tako razgovarati sa ljudima kojima ne može da se veruje, niti onima koji elementarna pravila pristojnosti ne poštuju.

"Kasnije se kaže kako sve te informacije sa rasprave nisu iscurele Aljbinu Kurtiju. Samo sam vam ukazao kako su i kroz tehničke detalje neodgovorni ljudi su u stanju da razaraju svaku mogućnost kompromisa i dijaloga", istakao je Vučić.

Inače, na snimku se čuje izlaganje Albina Kurtija. U momentu kad je Aleksandar Vučić zatražio da mu odgovori, snimak se prekida. 

Bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media