ŠUTANOVAC: Vulin nezakonito došao u posed teksta koji je razmenjen između mene i urednika NEDELJNIKA!
Dragan Šutanovac i Aleksandar Vulin, Foto: Marina Lopičić, Dragana Udovičić

komentarisao

ŠUTANOVAC: Vulin nezakonito došao u posed teksta koji je razmenjen između mene i urednika NEDELJNIKA!

Vulin je, podsetimo, danas komentarisao tekst u Nedeljniku koji nikada nije objavljen u našem listu, niti bilo gde drugo

Objavljeno:

Dragan Šutanovac, bivši ministar odbrane, ocenio je da su sumnje da sadašnji ministar Aleksandar Vulin koristi resurse tajnih službi kako bi presretao komunikacije danas potvrđene.

Vulin je, podsetimo, danas komentarisao tekst u Nedeljniku koji nikada nije objavljen u našem listu, niti bilo gde drugo.

Tanjug je danas u 13.39 časova preneo izjavu ministra Vulina, u kojoj je on ocenio da “bivši ministar odbrane i predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac uvek iskoristi priliku da napadne Srbiju, kada u posetu treba da stigne ruski ministar odbrane Sergej Šojgu”.

“Ako je iko imao sumnju da Vulin koristi resurse tajnih službi kako bi presretao komunikacije, u ovom slučaju elektronsku poštu, današnjim saopštenjem u kome Vulin odgovara na tekst koji nikad nije izašao na svetlo javnosti se te sumnje apsolutno potvrđuju!”, kazao je Šutanovac.

“Polemika sa neobjavljenim tekstom nepobitno potvrđuje da je Vulin nezakonito došao u posed teksta koji je razmenjen između mene i urednika Nedeljnika. Da li Srbija postaje zemlja ‘Velikog brata’ u kojoj se državni resursi koriste kako bi se presretala komunikacija bivšeg ministra odbrane i urednika medija, sad se više ne dovodi u pitanje”, naveo je Dragan Šutanovac u izjavi za Nedeljnik.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.