LIČNO SAM VIDEO ČOVEKA KOJI JE ZADUŽEN ZA TAČIJA: Vučić o DRAMI koja se dešavala iza zatvorenih vrata!
Foto: Printscreen/Prva

evo šta je rekao

LIČNO SAM VIDEO ČOVEKA KOJI JE ZADUŽEN ZA TAČIJA: Vučić o DRAMI koja se dešavala iza zatvorenih vrata!

Prema njegovim rečima, on je na Minhenskoj konferenciji poštovao pravila Četam haus-a.

Objavljeno: 21:50h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da su saradnici Hašima Tačija i Aljbina Kurtija snimali njihova izlaganja na panelu u okviru Minhenske bezbednosne konferencije, koji je, inače, održan iza zatvorenih vrata, i kasnije pustili u javnost, ali bez njegovih komentara i odgovora i Kurtiju i Tačiju.

"Lično sam video čoveka posebno zaduženog da snima Tačijev govor, a isto tako i Kurtijev. Oni su sve to pustili u javnost...Nailazite na zid ćutanja kada vidite sa kakvim prevarantima u regionu imate posla", rekao je Vučih koji se trenutno nalazi u Briselu, na neformalnoj večeri, koju za lidere Zapadnog Balkana organizuje predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.

Prema njegovim rečima, on je na Minhenskoj konferenciji poštovao pravila Četam haus-a.

"Ja nisam prevarant, koji je naučio da vara Evropljane i sve druge, mene niko nije snimao, jer sam se ponašao u skladu sa pravilima Četam haus-a. Međutim, u njihovom snimcima koje su pustili u javnost, mene nema nigde, ni reči, ni odgovora. Nema ni kako je ućutkan Aljbin Kurti, ni šta sam svima njima na tom mestu rekao", kazao je predsednik.

On dodaje, da se ne može tako razgovarati sa ljudima kojima ne može da se veruje, niti onima koji elementarna pravila pristojnosti ne poštuju.

"Kasnije se kaže kako sve te informacije sa rasprave nisu iscurele Aljbinu Kurtiju. Samo sam vam ukazao kako su i kroz tehničke detalje neodgovorni ljudi su u stanju da razaraju svaku mogućnost kompromisa i dijaloga", istakao je Vučić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.