GORDANU ČOMIĆ SU PITALI ŠTA MISLI O TOME KAD JE PODRŽE POLITIČARI IZ SNS: Ovo je njen odgovor
Gordana Čomić, Foto: EPA/Grzegorz Momot

ravnodušna

GORDANU ČOMIĆ SU PITALI ŠTA MISLI O TOME KAD JE PODRŽE POLITIČARI IZ SNS: Ovo je njen odgovor

Čomić je izjavila da je to njihovo pravo na izbor, "taman koliko i onih koji o meni ili mojim postupcima tvrde drugačije"

Objavljeno:

Poslanica Demokratske stranke (DS) Gordana Čomić izjavila je da joj niti smeta, niti godi kada je "brane" premijerka Ana Brnabić, ministarka infrastrukture Zorana Mihajlović i drugi od javnih kritika zbog nedavnog učešća u radu Skupštine Srbije.

Čomić je izjavila za Blic da je to njihovo pravo na izbor, "taman koliko i onih koji o meni ili mojim postupcima tvrde drugačije".

"O reakciji glasača Demokratske stranke imalo bi smisla govoriti da stranka izlazi na izbore, ali pošto to nije slučaj, njihovi glasovi nigde neće biti zabeleženi niti ćemo znati da li ih je više ili manje zato što ja nešto radim", rekla je Čomić.

Ono što, kako dalje kaže, zna o ljudima koji su bar jednom glasali za DS, "koji su nas podržavali ili se s pravom ljutili na nas zbog grešaka, pa nas kažnjavali uskraćivanjem glasa, je da im nedostaje DS onako rutinski borbena, evropska, tvrdoglavo reformatorska i s jasnim politikama, privržena dijalogu, političkoj kulturi i hrabrim političkim odlukama". Takvi nedostajemo čak i onima koji nas ne podnose", zaključuje Čomić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.