VESIĆ: Objava Vukadinovića pokazuje fašističku politiku Dveri!
Goran Vesić, Foto: Printscreen/TV Pink

oglasio se

VESIĆ: Objava Vukadinovića pokazuje fašističku politiku Dveri!

Vesić je u svojoj objavi ukazao da je Vukadinović prošle nedelje u Prvom osnovnom sudu na ročištu čuvao Boška Obradovića

Objavljeno:

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da vređanje maloletne ćerke predsednika Srbije Aleksandra Vučića u objavi Sibina Vukadinovića pokazuje kakva je politika fašista iz Dveri.

Današnja morbidna poruka, koju je javno uputio Sibin Vukadinović, najbliži saradnik fašiste Boška Obradovića i njegov verni partilac, pokazuje kakva je politika fašista iz Dveri, reagovao je Vesić na svom fejsbuk nalogu.

Vesić je u svojoj objavi ukazao da je Vukadinović prošle nedelje u Prvom osnovnom sudu na ročištu čuvao Boška Obradovića.

On navodi da je vređanje maloletne ćerke predsednika Republike, rečima koje pristojan čovek ne može da ponovi, od strane Boška Obradovića i njegovih saradnika upravo njihova politika.

Takođe, Vesić dodaje da je politika Obradovića i njegovih bliskih saradnika iz Dveri pretnje silovanjem, prebijanjem novinara i morbidne pretnje da će ih seći motornim testerama, upadima u državne institucije, skrnavljenje državne zastave.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.