ORLIĆ REAGOVAO NA TEŠKU UVREDU VUČIĆEVE ĆERKE: Prozvao je Boška i Đilasa
Boško Obradović, Foto: Printscreen Tviter

dokle?

ORLIĆ REAGOVAO NA TEŠKU UVREDU VUČIĆEVE ĆERKE: Prozvao je Boška i Đilasa

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Orlić kritikovao je uvrede koje su ponovo upućene porodici Aleksandra Vučića

Objavljeno:

Boško Obradović i Dragan Đilas prešli su sve granice u sejanju patološke mržnje prema Aleksandru Vučiću, izjavio je danas član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Orlić povodom uvreda koje su ponovo upućene porodici Aleksandra Vučića.

"Otrov koji na porodicu Vučić bacaju ruke kojekakvih 'Sibina' nosi jasan potpis Obradovića i Djilasa. Takvo zlo se servira samo iz njihove kuhinje", naveo je Orlić u saopštenju povodom uvreda koje je na Tviteru objavio Sibin Vukadinović, za koga pojedini mediji navode da je blizak saradnik Boška Obradovića.

Orlić je rekao da su odavno "fašista Boško Obradović i njegov gazda, tajkun Dragan Djilas", u sejanju patološke mržnje prema Aleksandru Vučiću prešli sve granice ljudskosti.

Dodao je da se "tajkuni, lopovi i fašisti večito željni vlasti obraćaju Aleksandru Vučiću i njegovoj deci sumanuto i podlo i da je svakom pristojnom čoveku to odvratno".

Sa jednog naloga na društvenim mrežama pod imenom "Sibin Vukadinović" objavljena je stravična uvreda na račun ćerke Aleksandra Vučića.

"Baš kao i nebrojeno puta do sada, nepreglednom nizu užasavajućih poruka u kojima se priziva smrt i preti silovanjem, uvek se dodaju nova zverstva. Jer drugačije ne umeju. Mržnja se otela svakoj kontroli, pretvorila se u pustoš namerenu da fizički uništava. I to uopšte ne krije", rekao je Orlić.

Navodi da ovi i ovakvi "pomračeni umovi" danas Srbiji nude "građanski rat" kao svoju političku ponudu i dodaje da očigledno misle da je narod spreman da sledi poziv na mržnju do istrebljenja.

"Greše. Mi smo narod pristojnih ljudi, onih koji čuvaju i svoju i tuđu decu, koje vodi ljubav prema Srbiji i koji baš zbog toga podržavaju Aleksandra Vučića i njegovu politiku izgradnje bolje budućnosti za svu decu Srbije, dostojanstva za svaku porodicu u ovoj zemlji", kaže Orlić.

Naveo je da svako podlosti i nesreću servirane od strane Obradovića i Djilasa može samo da svaki put jasno osudi i odbije sa gađenjem.

"Oni sa ovim narodom nemaju ništa", zaključio je Orlić

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.