ŽELJKO MITROVIĆ NAJŽEŠĆE ISPROZIVAO SERGEJA: Ovaj FAJT preti da se OTME KONTROLI!
Željko Mitrović i Sergej Trifunović, Foto: Pritnscreen, Aleksandar Jovanović Cile

leti perje

ŽELJKO MITROVIĆ NAJŽEŠĆE ISPROZIVAO SERGEJA: Ovaj FAJT preti da se OTME KONTROLI!

Njihov rat se ne smiruje

Objavljeno: 14:12h

Vlasnik i direktor Pink medija grupe Željko Mitrović, oglasio se putem društvenih mreža i ovoga puta je isprozivao lidera PSG-a, Sergeja Trifunovića.

Naime, njihov dvojica su i ranije imali okršaje posredstvom Tvitera, a tema je bila ta što je Trifunović udario svojim automobilom drugog vozača i pobegao sa mesta nezgode.

U više navrata je pokušao da se opravda kako imam majstore i da mora da stigne kući, kako bi nahranio mačke.

Podsetimo, tim povodom je Sergej tada napisao sledeće:

Na Pinku je bio lik koga sam udario autom, pod naslovom “Ispovest žrtve saobraćajne nesreće.” Šteta što Andrea Bojanić i Stanika Gligorijević neće moći da gostuju - rekao je Sergej, aludirajući na devojku koja je poginula kad je na nju kolima naleteo Aleksandar Mitrović, Željkov sin, i na ženu koja je poginula na naplatnoj rampi, u nesreći u kojoj je učestvovao i automobil u kojem je bio Zoran Babić.

Tada mu je Mitrović odgovorio:

Ovaj opozicioni lider, svoje ludosti, surovosti i drogirane bahatosti, pravda tragedijom koju je moj sin imao pri saobraćajnoj nesreći, u kojoj nije bio ni pijan ni drogiran. Već godinama pokušavam da javnosti objasnim ono, što je Sergej bolje od mene uspeo ovim svojim tvitom!

Ipak, rat se nastavio.

Mitrović je posredstvom društevenih mreža u ironičnom tonu prokomentarisao Trifunovićev tvit.

Naime, zapitao se, kao to da Pink nema pravo da objavi vest o tome kada se drogirani Sergej zakuca u drugi automobil i napravi udes.

Potom je Mitrović napravio razliku, i kazao da njegov sin odgovara zbog saobraćajke od pre par godina, da je bio tri meseca u pritvoru i da nije bio drogiran za razliku od Sergeja.

Šta vi mislite o svemu ovome? Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.