KO JE NARUŠIO IDEJU O BOJKOTU, TAJ VIŠE NIJE 1 OD 5 MILIONA! Boško Obradović objašnjava šta se desilo sa PROTESTIMA
Boško Obradović, Foto: Emilija Jovanović

stav

KO JE NARUŠIO IDEJU O BOJKOTU, TAJ VIŠE NIJE 1 OD 5 MILIONA! Boško Obradović objašnjava šta se desilo sa PROTESTIMA

- Postavlja se pitanje ko je zapravo 1 od 5 miliona, izjavio je Obradović...

Objavljeno:
Jelena Jovanović

Lider Dveri, Boško Obradović osvrnuo se na odluku Valentine Reković koja je zajedno sa Teom Vukadin odlučila da pokret 1 od 5 miliona izađe na izbore.

- Tu je stvar poprilično jednostavna. Svako ko želi da izađe na lažne izbore, ima na to pravo i niko ne može niti želi da ih spreči. Ali taj mora da bude svestan da izlaskom na izbore daje legitimitet režimu, objasio je Obradović

Istakao je kako je i sam "1 od 5 miliona" zajedno sa svim građanima koji su učestvovali na protestima širom Srbije.

- I ja sam 1 od 5 miliona, svi građani koji su izlazili na proteste su takođe 1 od 5 miliona. Nisu to samo dvoje ili troje mladih koji su ostali u tom udruženju, dok su ih preko 20 osnivača napustili. Postavlja se pitanje ko je zapravo 1 od 5 miliona? Ja mislim da su to svi građani koji su ostali verni ideji bojkota za koju su i šetali. Onaj ko je narušio tu ideju, više ne prdstavlja protest 1 od 5 miliona, tvrdi Boško Obradović.

Podsećamo, Valentina Reković i Tea Vukadin iz Udurženja "1 od 5 miliona" odlučile su da izađu na pretstojeće izbore što su mnogi iz opozicije videli kao izdaju.

"Hoćemo da unesemo bojkot u parlament. Postoji bojkot parlamenta i bojkot u parlamentu. Nije bojkot parlamenta da ne posećujem zgradu, oni su se obavezali na vanparlamentarnu borbu, gde je ta borba ja je ne vidim. Mi sve vreme radimo na ujedinjenu opozicije, a oni su sujetni. Zato smo mi zeli stvar u svoje ruke, izlazimo na izbore i unosimo bojkot u parlament", izjavile su nedavno Valentina Reković i Tea čime su potvrdile izlazak na izbore.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.