CRNOGORSKI POLITIČAR UDARIO JAKO NA SRBIJU A ONDA ISPROZIVAO VULINA: Nazvao ga NACISTOM i tu nije stao!
Foto: Nemanja Nikolić

au

CRNOGORSKI POLITIČAR UDARIO JAKO NA SRBIJU A ONDA ISPROZIVAO VULINA: Nazvao ga NACISTOM i tu nije stao!

Sve ono što radi i izjavljuje gospodin Aleksandar Vulin u poslednje vreme, bilo bi zaista smešno da on nije ministar odbrane države Srbije

Objavljeno:

Ministar odbrane Crne Gore Predrag Bošković nazvao je svog kolegu iz Srbije Aleksandra Vulina nacistom.

Bošković je naveo da je Vulinovo ponašanje prilikom posete Crnoj Gori „tragikomično, ali i da predstavlja politički performans“, prenosi Radio-televizija Crne Gore.

- Sve ono što radi i izjavljuje gospodin Aleksandar Vulin u poslednje vreme, bilo bi zaista smešno da on nije ministar odbrane države Srbije. Ovako je tragikomično i njegov nacional-socijalizam, koji isijava u poslednje vreme, najviše škodi interesima Srbije - ocenio je ministar odbrane Predrag Bošković.

Crnogorski ministar je dodao da je „takav primer politički performans koji je Vulin izvodio po Crnoj Gori“ i rekao da će se "Crna Gora uvek ponašati u skladu sa zakonom i Ustavom".

- Poštujemo i državu Srbiju i svaki državni organ Republike Srbije, pa čak i u situaciji kada gospodin Vulin i njemu slični ne poštuju ni nas, ni naše zakone, ni uobičajenu diplomatsku praksu - istakao je Bošković uoči sastanka ministara odbrane u Briselu.

On je optužio ministra Vulina da se „stavio u red svih anticrnogorskih elemenata koji dolaze iz Srbije i koji su oličeni u Crnoj Gori u Demokratskom frontu“.

- Ako to ne smeta državnim organima Srbije, onda ne smeta ni nama. Ali nam je dobar pokazatelj kako i na koji način treba da se odredimo prema tome i Crna Gora će to svakako znati da prepozna i da se kvalitetno o tome odredi. Ono što je neverovatno i što mi sebi nikad ne bismo dozvolili, jeste da lične i porodične tragedije koristimo u političke svrhe, radi sticanja jeftinih političkih poena i na taj način je pokazao upravo da mu ništa nije sveto niti da drži do bilo kojeg digniteta - kazao je Bošković.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.