ĐILAS JE KUPIO TELEFON JELENI ANASONOVIĆ, JA SAM GA DANAS VRATILA U POLICIJU! Tea Vukadin otkrila SVE za Espreso!
Valentina Reković i Tea Vukadin, Foto: Profimedia, Beta / Dragan Gojić, Zorana Jevtić

OPA!

ĐILAS JE KUPIO TELEFON JELENI ANASONOVIĆ, JA SAM GA DANAS VRATILA U POLICIJU! Tea Vukadin otkrila SVE za Espreso!

Liderka 1 od 5 miliona je prvo objavila fotografiju iz policijske stanice

Objavljeno: 14:55h
Jelena Jovanović

Jedna od liderki pokreta 1 od 5 miliona, Tea Vukadin, objavila je danas fotografiju iz Policijske stanice Zvezdara i napisala "Pozdrav iz policijske stanice. Uhapsi me danas Nebojša".

Ova intrigantna objava privukla je mnoge komentare, pa smo pozvali Teu Vukadin.

Ona nam je rekla sledeće:

- Došla sam da predam telefon Jelene Anasonović koji joj je Đilas kupio. Doduše nisam sigurna da je to taj, ali valjda je sentimentalno vezana, pošto po njenim poslednjim nastupima samo to možemo da zaključimo. Naime, Jelena je neosnovano tužila jednog člana organizacije za krađu telefona. Ja sam pozvana kao svedok da dam izjavu.

Nakon što joj je Pokret #1od5miliona popravio polomljen ekran na telefonu, odnela sam ga danas u PS Zvezdara.

Takođe moram da kažem da postoje dokazi da telefon nije ukraden več ga je svojevoljno ostavila kod jednog člana Pokreta, kao što postoje dokazi da je popravljen i dostavljen u gore navedenu stanicu.

Verujem da je veoma sentimentalno vezana za taj telefon i zato hoćemo da ispoštujemo njenu vezanost za predmete ali ne za ljude koji zbog njene ideje da organizuje proteste danas imaju prijave, ili čekaju iste. Prema našim informacijama preko 30 ljudi iz 1od5 čekaju prijave, od koji sigurno 10 dvocifren broj zbog raznoraznih performansa. Ali sve je to nebitno. Bitno je da je ona pre dva meseca bila na strani vlasti, i dala intervju, a sada izgleda kao da radi za opoziciju. Što je isto ok. Samo neka odluči za koga radi. Mi smo nastavili organizovanje protesta, nastavili borbu protiv vlasti, sada i protiv ove i ovakve opozicije. Hoćemo da promenimo sistem, ali bi do tada valjalo da ostanemo na slobodi - rekla je Tea.

Stigli su i komentari na društvenim mrežama:

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.