STRAH VAM KALJA OBRAZ, NE IMITIRAJTE HRVATSKU, SMISLITE SAMI NEŠTO! Vulin je besan kao RIS, a sada ima PORUKU
Aleksandar Vulin, Foto: Beta / Damir Banda

ODNOSI srbije i crne gore

STRAH VAM KALJA OBRAZ, NE IMITIRAJTE HRVATSKU, SMISLITE SAMI NEŠTO! Vulin je besan kao RIS, a sada ima PORUKU

- Možete Vi i nešto sami da smislite. Niste me sprečili da budem sa Srbima, i nećete, poručio je srpski ministar odbrane....

Objavljeno: 15:40h

Ministar odbrane Republike Srbije Aleksandar Vulin odgovorio je crnogorskom ministru spoljnih poslova.

- Gospodin Darmanović loše krije strah od svega što je simbol Srbije. Da je mogao da nam prekreči trobojke na reverima i to bi uradio. Ako su uniforme oficira Vojske Srbije problem na grobu Pavla Bulatovića, a zašto onda nisu bile problem na grobu Momira Bulatovića? Tada je delegaciju Ministarstva odbrane Srbije uz mene činio general Želimir Glišović i pukovnik Mimović, obojica u uniformama - izjavio je ministar odbrane Republike Srbije Aleksandar Vulin, odgovarajući ministru spoljnih poslova Crne Gore koji je rekao da poseta ministra Vulina nije bila državna već privatna i da "grob Pavla Bulatovića nije spomenik od državnog značaja pa korišćenje vojne uniforme nije opciha koja se razmatrana".

- Je li grob Momirov kulturno dobro, a Pavlov nije? Pokažite nam odluku kojom ste to rešili. Strah vam kalja obraz, i ne trudite se da oponašate Hrvatsku baš u svemu. Možete Vi i nešto sami da smislite. Niste me sprečili da budem sa Srbima, i nećete - poručio je srpski ministar odbrane.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.