MINISTAR VULIN SA DELEGACIJOM IPAK PRISUSTVOVAO SVETOJ LITURGIJI KOD KOLAŠINA! Sa njima je i AMFILOHIJE! (FOTO)
Ministar odbrane Aleksandar Vulin sa članovima delegacije Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, Foto: Ministarstvo odbrane

UŠLI

MINISTAR VULIN SA DELEGACIJOM IPAK PRISUSTVOVAO SVETOJ LITURGIJI KOD KOLAŠINA! Sa njima je i AMFILOHIJE! (FOTO)

Nakon liturgije ministar Vulin položiće venac kod spomenika Pavlu Bulatoviću u Rovcima...

Objavljeno:

Ministar odbrane Aleksandar Vulin sa članovima delegacije Ministarstva odbrane i Vojske Srbije prisustvovao je danas svetoj liturgiji u manastiru Kostrikovača u Rovcima kod Kolašina (Crna Gora), povodom 20 godina od atentata na saveznog ministra odbrane SR Jugoslavije Pavla Bulatovića.

Svetu liturgiju služio je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, a liturgiji su prisustvovali članovi porodice Pavla Bulatovića, poslanici Demokratskog fronta i Socijalističke narodne partije Crne Gore i brojni građani.

foto: Ministarstvo odbrane

Nakon liturgije ministar Vulin položiće venac kod spomenika Pavlu Bulatoviću u Rovcima.

foto: Ministarstvo odbrane

Podsećamo, Crnogroske vlasti nisu dozvolili vojnoj delegaciji Srbije, na čijem je čelu ministar Aleksandar Vulin, da u tu državu uđu sa srpskim uniformama!

Ovaj neviđen skandal desio se uoči Vulinovog puta u Rovce kod Kolašina, gde bi prvi čovek resora odbrane Srbije u utorak trebalo da položi venac kod spomenika Pavlu Bulatoviću, saveznom ministru odbrane SR Jugoslavije koji je ubijen pre 20 godina u atentatu u Beogradu. Takođe, previđeno je da Vulin prisustvuje i liturgiji u manastiru Kostrikovača.

foto: Ministarstvo odbrane

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.