KENA UNIŠTIO LUTOVCA: Dok on brine o poziciji, Đilas mu preuzima DS, oboje žele da stranka NESTANE!
Kena o stanju unutar DS, Foto: Stefan Jokić, Marina Lopičić

RAZDOR

KENA UNIŠTIO LUTOVCA: Dok on brine o poziciji, Đilas mu preuzima DS, oboje žele da stranka NESTANE!

"Dok se Lutovac bavi Vučićem, DS na najbrutalniji način otima Đilas, a namere su im obojici iste, da DS nestane", rekao je Milojičić

Objavljeno:

Poslanik Demokratske stranke, Radoslav Milojičić Kena optužio je Zorana Lutovca da stranku čiji je predsednik na "najbrutalniji način otima" predsednik Stranke Slobode i pravde Dragan Đilas, navodeći i da ne misli da su njegovi nastupi u javnosti preterani.

"Aleksandar Vučić je tako nesposoban, neuspešan, bez policije, bez službe i bez novca, pa nemoćan pokušava da preuzme DS, a hrabri i neustrašivi Lutovac je ne da. Malo smešno, zar ne?", rekao je ironično za list Blic, izdanje od utorka, Milojičić, povodom tvrdnje Lutovca da Vučić pokušava da preuzme DS.

Prema rečima Milojičića, "Vučić je izgovor za nesposobnost, bahatost, lenjost i pogrešnje odluke naprednjacima, ali je nažalost i Lutovcu".

"Dok se Lutovac bavi Vučićem, DS na najbrutalniji način otima Djilas, a namere su im obojici iste, da DS nestane", rekao je Milojičić.

Navodeći da ne misli da su njegovi nastupi preterani, on je rekao da je DS "već dve godine na pogrešnom putu".

"DS mora da bude ili vodeća stranka vlasti ili vodeća stranka opozicije, a mi danas služimo za potkusurivanje u jednom antievropskom Savezu za Srbiju i stojimo rame uz rame sa Boškom Obradovićem, koji želi da Srbija bude ruska gubernija", rekao je Milojičić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.