RAZLOG JE JAKO VAŽAN: Ministar Jadranka Joksimović u radnoj poseti Berlinu!
Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović, Foto: Beta/Miloš Miškov

poseta

RAZLOG JE JAKO VAŽAN: Ministar Jadranka Joksimović u radnoj poseti Berlinu!

U sredu, Jadranka Joksimović sastaće se sa parlamentarcima Josipom Juratovićem (SDP) i Johanom Vadefulom (CDU)

Objavljeno: 15:24h

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović boraviće sutra i u sredu, 11. i 12. februara, u radnoj poseti Berlinu.

Prvog dana boravka u glavnom gradu Nemačke ministar će razgovarati sa državnim ministrom zaduženim za evropska pitanja u Ministarstvu inostranih poslova Nemačke Mihaelom Rotom, predsedavajućim Odbora Bundestaga za evropske poslove i poslanikom CDU Ginterom Krihbaumom, poslanikom CDU Peterom Bajerom, poslanikom Zelenih Manuelom Zaracinom i specijalnim predstavnikom fondacije Konrad Adenauer za evropska pitanja i nekadašnjim predsednikom EP i KAS Hans-Jergom Peteringom.

U sredu, Jadranka Joksimović sastaće se sa parlamentarcima Josipom Juratovićem (SDP) i Johanom Vadefulom (CDU).

Istog dana ministar će govoriti na prijemu koji će, povodom obeležavanja Dana državnosti Srbije, biti održan u našoj ambasadi u Berlinu.

Poseta ministra za evropske integracije Jadranke Joksimović Berlinu dolazi u važnom trenutku - posle predstavljanja nove metodologije i prilika je za razmenu stavova Srbije i Nemačake o nastavku politike proširenja, kao i drugim značajnim pitanjima, saopšteno je iz kabineta ministra za za evropske integracije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.