LOŠE ĆEŠ DA PROĐEŠ, SAMO AKO PROBAŠ! NA SILU IDEMO SILOM! Đilas i Bastać sočno zapretili vojvodi Šešelju!
Šešelj će loše proći, Foto: Espreso/Beta/Dragan Gojić/Beta/Branislav Božić

pretnje

LOŠE ĆEŠ DA PROĐEŠ, SAMO AKO PROBAŠ! NA SILU IDEMO SILOM! Đilas i Bastać sočno zapretili vojvodi Šešelju!

Šešelj, kako kažu, u salu opštine Stari Grad više neće ući, iako SRS ima pravo na njeno korišćenje, ali nema niko pravo da iz nje propagira mržnju i preti ljudima

Objavljeno:

Dragan Đilas i Marko Bastać poručili su danas Vojislavu Šešelju, u saopštenju koje su zajedno potpisali, da će loše proći ako bude pokušao da povredi bilo koga, a posebno neku ženu, kao i da u salu opštine Stari Grad više neće ući, jer, kako kažu, niko nema pravo da iz nje propagira mržnju i preti ljudima.

"Budeš li u svom ludilu pokušao da povrediš bilo koga, posebno neku od žena, loše ćeš proći, jer ćemo ih mi braniti", ističu predsednik Stranke slobode i pravde i predsednik opštine Stari grad, u kojoj je Šešelj, kako navode, pretio da će silovati Mariniku Tepić i nazivao je pogrdnim izrazima, a sve to, kažu, u opštini Stari grad".

Šešelj, kako kažu, u salu opštine Stari Grad više neće ući, iako SRS ima pravo na njeno korišćenje, ali nema niko pravo da iz nje propagira mržnju i preti ljudima.

"A, ako na prepad, silom uđeš, silom ćemo te izbaciti", navodi se u zajedničkom saopštenju Đilas i Bastać i dodaju da će, kada oni dođu na vlast, Šešeljeva stranka biti zabranjena.

Inče, tvrde da Šešelj sve to radi da bi prešao cenzus, i u dogovoru Tvrde i da sve ovo radi "u dogovoru" sa aktuelnom vlašću.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.