VULINOVA HITNA REAKCIJA NA REČI CRNOGORSKOG MINISTRA: NATO se umešao, stigao odgovor iz Ministarstva odbrane
Aleksandar Vulin, Foto: Youtube printscreen/Ministarstvo odbrane i vojska Srbije

reakcija

VULINOVA HITNA REAKCIJA NA REČI CRNOGORSKOG MINISTRA: NATO se umešao, stigao odgovor iz Ministarstva odbrane

- Tresla se gora, rodio se — štrumpf

Objavljeno: 09.02.2020. 14:30h

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da se „iz plime reči i oseke dokaza“ u odgovoru ministra odbrane Crne Gore Predraga Boškovića vidi da nema ni najmanje sumnje da Srbija niti pokreće niti je pokretala nijednu aktivnost koja bi mogla da se tumači kao hibridna pretnja prema Crnoj Gori.

„Pročitali smo da je ime Srbije samo po sebi pretnja, a prirodna vezanost Srba u Crnoj Gori za Srbiju razlog da se poziva na NATO povelju“, saopštio je Vulin, reagujući na izjavu Boškovića da „svedočimo nezapamćenoj, veoma intenzivnoj kampanji napada na Crnu Goru od strane Srbije sa svih nivoa“, kao i da sa „NATO partnerima razgovaraju u kontinuitetu o svim izazovima kada je Crna Gora u pitanju“.

Vulin je, u odgovoru crnogorskom ministru, istakao da osim imena Srbije nije bilo drugih bitnih razloga da se traži pomoć moćnih saveznika u odbrani Crne Gore.

„Tresla se gora, rodio se — štrumpf. I nadalje hibridi semenskog kukuruza ostaju jedina hibridna pretnja koja u Crnu Goru stiže iz Srbije“, rekao je Vulin.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media