STEFANOVIĆ MI NEĆE BITI ŠEF, U SUPROTNOM, NAPUŠTAM SNS! Zorana Mihajlović tvrdi da je postala nova glavna META
Zorana Mihajlović i Nebojša Stefanović, Foto: Beta/Miloš Miškov

svađa

STEFANOVIĆ MI NEĆE BITI ŠEF, U SUPROTNOM, NAPUŠTAM SNS! Zorana Mihajlović tvrdi da je postala nova glavna META

Stefanović nije želeo da komentariše stav svoje stranačke koleginice...

Objavljeno:

Ona je rekla da državni sekretar Miodrag Poledica nije meta, već ona i da prepoznaje obrise ko stoji iza direktnog napada na nju i pokušaja njene kompromitacije i sklanjanja.

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da državni sekretar Miodrag Poledica nije meta, već ona i da prepoznaje obrise ko stoji iza direktnog napada na nju i pokušaja njene kompromitacije i sklanjanja.

Apsolutno je sigurna, kako je istakla, da to nije predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić.

Veruje da Vučić neće napustiti SNS, iako je najavio da će se povući sa čela stranke, ali da u partiji ne bi ostala ako bi lider bio Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih poslova.

- Ja sam meta. Tu sam, nikuda ne idem. Ako sam bilo šta u ovom ministarstvu uradila a da nije u skladu sa zakonom, pa dajte to, pokažite to. Izvolite, dođite, tu sam 24 sata, sedam dana u nedelji, nikuda ne bežim - kazala je ona u intervjuu Nedeljniku.

Stefanović nije želeo da komentariše stav svoje stranačke koleginice. Poslanik SNS Dragan Šormaz kaže da rad u Vladi brzo troši ljude, zbog svakodnevnih izazova, te je u sledećem mandatu potrebno imenovanje potpuno novih ministara:

- Ako se poštuje dosadašnji rad predsednika Vučića u stranci, onda bi svi trebalo da poštuju i njegovu preporuku ko bi trebalo da ga nasledi, ako do toga uopšte dođe!

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.