TANJA FAJON NAGAZILA MARTINOVIĆA: Oglasila se na Tviteru, neće mu uopšte biti prijatno kada ovo čuje!
Tanja Fajon, Foto: Beta / Miloš Miškov

NEOČEKIVANO

TANJA FAJON NAGAZILA MARTINOVIĆA: Oglasila se na Tviteru, neće mu uopšte biti prijatno kada ovo čuje!


Fajon je na svom Tviter nalogu podelila video na kojem Martinović u Skupštini Srbije govori da "Tanja Fajon ima animozitet prema SNS"

Objavljeno:

Predsednica Odbora EP za stabilizaciju i pridruživanje Srbije EU Tanja Fajon, koja je od danas u dvodnevnoj poseti Beogradu, ironično je zahvalila šefu poslaničke grupe SNS Aleksandru Martinoviću na "dobrodošlici", odnosno na izjavi koju je dao uoči njenog dolaska.

Fajon je na svom Tviter nalogu podelila video na kojem Martinović u Skupštini Srbije govori da "Tanja Fajon ima animozitet prema SNS", kako navodi, jednim delom iz ideoloških razloga, a drugim delom zato što dolazi iz države koja je nekad bila u sastavu SFRJ.

"Moj utisak je, možda nisam u pravu, da onaj rat iz juna 1991. godine sa JNA u Sloveniji za nju (Fajon) još nije završen. Čini mi se da ona nastavlja da ga vodi na neki drugi način, kritikujući apsolutno sve što dolazi kao predlog SNS", rekao je Martinović.

Fajon je uz taj video koji je podelila na Tviteru napisala komentar "Prijatna dobrodošlica. Nema problema...".

Fajon se danas, zajedno sa evropskim komesarom za susedstvo i proširenje Oliverom Varhejom i evropskim parlamentarcem Vladimirom Bilčkom, sastaje sa predstavnicima vladajućih i opozicionih stranaka, a sutra će se sastati i sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.