RADIKALSKA GAMAD JE DIGLA GLAVU, SAD VAS TUKU, JE*O IM JA MATER: Čanak žestoko opleo po RADIKALIMA, UNIŠTIO IH JE!
Čanak opleo po radikalima, Foto: Printscreen, RTV Pink printscreen

reakcija

RADIKALSKA GAMAD JE DIGLA GLAVU, SAD VAS TUKU, JE*O IM JA MATER: Čanak žestoko opleo po RADIKALIMA, UNIŠTIO IH JE!

Kako je navela Nataša Govedarica na Tviteru, tri žene su završile na podu, a muškarci su dobili udarce od ,,čestitog radikalskog soja''....

Objavljeno:

Članovi i simpatizeri Srpske radikalne stranke sinoć su fizički napali aktiviste nevladinih organizacija pre početka promocije knjiga lidera radikala Vojislava Šešelja u zgradi Opštine Stari grad Beogradu.

Kako je navela Nataša Govedarica na Tviteru, tri žene su završile na podu, a muškarci su dobili udarce od ,,čestitog radikalskog soja''.

Izbacili su ih napolje iz opštinskih prostorija uz vređanja, psovke i pogrde.

Ovim povodom se oglasio i Nenad Čanak. Žestoko je iskritikovao radikale, rekavši kako će se izgleda devedesete ponoviti.

- Radikalska gamad je digla glavu jer nije zatrvena kada je trebalo ... Danas tuku ljude u javnim prostorijama, sutra će vas izbacivati iz vaših kuća i otimati kao što su to već radili devedesetih. Zločincima je medto na robiji, a ne u Skupštini ili na ulici. Je*o im ja mater, napisao je Čanak na svom Tviter profilu.

Podsećamo, članovi i simpatizeri Srpske radikalne stranke napali su fizički aktiviste nevladinih organizacija pre početka promocije knjiga lidera radikala Vojislava Šešelja u zgradi Opštine Stari grad Beogradu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.