DOK JE OVAJ BIO PREDSEDNIK , MALTRETIRAN SAM I KIDNAPOVAN, A SAD ME ZOVE FIRER! Opasan FAJT Tadića i Davidovića!
Goran Davidović zvani Firer i Boris Tadić, Foto: Beta / Dragan Gojić, Ana Paunković

ZAHUKTALO SE

DOK JE OVAJ BIO PREDSEDNIK , MALTRETIRAN SAM I KIDNAPOVAN, A SAD ME ZOVE FIRER! Opasan FAJT Tadića i Davidovića!

Tadić je bio u neverici nakon što je Davidović najavio mogući ulazak u Parlament....

Objavljeno:

Goran Davidović zvani Firer, ozloglašeni ekstremni desničar koji je ranije svoje ekstremističke stavove tvitovao iz Italije, oslobođen je svih optužbi. Na sve to, on je čak najavio mogućnost izlaska na izbore, ali i ulazak u parlament.

To je posebno "zaparalo uši" nekadašnjem predsedniku Srbije, i lideru opozicione Socijaldemokratske stranke, Borisu Tadiću koji se povodom cele stvari oglasio na svoj Tviter nalogu.

- Goran Davidović Firer se vraća oslobođen svih optužbi u Srbiju i najavljuje ulazak u parlament nakon izbora, u kome već sedi Šešelj osuđen za zločine protiv čovečnosti, koji danas nasilnički isteruje građane koji legitimno protestuju. Još jedan običan dan u Vučićevoj Srbiji...

Ipak, Firer je odlučio da mu odgovori.

- Dok je ovaj bio predsednik maltretiran sam, hapšen, kidnapovan iz policijske stanice, prećeno mi je nekažnjeno. Sada mu je ostalo samo da me vređa, naziva me Firerom, negoduje što sam u rođenoj zemlji, i da izmišlja moje nepostojeće izjave, napisao je Davidović.

Podsećamo, nakon više od decenije skrivanja od srpskog pravosuđa u Italiji, Goran Davidović ponovo je u Novom Sadu. Sudski postupak koji je trajao jedanaest godina završio se bizarnim obrtom - poništavanjem presude jer je nekadašnji vođa neonacista za isto delo već osuđen prekršajno.

Čovek kome je Davidović godinama pretio, zbog čega mu još duguje novac na ime pravosnažnih presuda, kaže da ga povratak takozvanog Firera nije iznenadio.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.