TUŽNO JE ŠTO JE STARI GRAD POSTAO UTOČIŠTE ŠEŠELJEVIH RADIKALA! LDP reagovao zbog napada na NATAŠU KANDIĆ!
Incident na promociji knjige Vojislava Šešelja, Foto: Youtube printscreen/Al Jazeera Balkans

incident

TUŽNO JE ŠTO JE STARI GRAD POSTAO UTOČIŠTE ŠEŠELJEVIH RADIKALA! LDP reagovao zbog napada na NATAŠU KANDIĆ!

LDP ocenjuje i da izjava predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća da je ustupio opštinsku salu Srpskoj radikalnoj stranci, ali da nije znao za šta će je koristiti "vređa zdrav razum građana"...

Objavljeno:

Liberalno demokratska partija (LDP) najoštrije osuđuje napad na predsednicu Fonda za humanitarno pravo Natašu Kandić, kao i na aktiviste Foruma ZFD i Inicijative mladih za ljudska prava, koji se odigrao u sredu u holu Opštine Stari grad, saopštila je ta partija.

Napad na se dogodio nakon što su Kandić i aktivisti pokušali da uđu u opštinsku salu na promociju knjige Vojislava Šešelja pod nazivom "U Srebrenici nije bilo genocida".

"Tužno je da se centralna beogradska opština Stari grad, koja je i u najgora Miloševićeva vremena devedesetih bila oaza demokratije, pretvorila u utočište Šešeljevih radikala i sigurnu kuću u kojoj se promovišu i glorifikuju ratni zločini", navodi se u saopštenju.

LDP ocenjuje i da izjava predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća da je ustupio opštinsku salu Srpskoj radikalnoj stranci, ali da nije znao za šta će je koristiti "vređa zdrav razum građana".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.