OMAKLO MU SE I TO DEBELO: Vulin ponovo isprozivao Dragana Đilasa, ono što je rekao je BRUTALNO!
Aleksandar Vulin, Foto: Printscreen/Youtube

RASPAVA

OMAKLO MU SE I TO DEBELO: Vulin ponovo isprozivao Dragana Đilasa, ono što je rekao je BRUTALNO!

Vulin u pisanoj izjavi kaže da Đilas samo nije rekao zašto ima više novca

Objavljeno:

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da se predsedniku Stranke slobode i pravde Draganu Djilasu omaklo da kaže istinu - da u budžetu Srbije ima novca, mnogo više novca nego u vreme njegove vlasti.

"Uprkos dugovima koje nam je ostavila Đilasova vlast, uprkos nezavršenim putevima, mostovima, uprkos vojsci u koju se nije ulagalo, uprkos posledicama pljačkaške privatizacije Đilasa i ostalih tajkuna, sada ima više novca u budžetu Srbije", rekao je Vulin komentarišući izjavu Đilasa da u državi ima novca da se ozbiljno povećaju plate.

Vulin u pisanoj izjavi kaže da Đilas samo nije rekao zašto ima više novca. Nije rekao da novca ima više zato što je Aleksandar Vučić imao hrabrosti da sprovede mere štednje, zato što je Vučić imao hrabrosti da donese Zakon o radu, da privuče strane investicije, da se izbori sa tajkunima, naveo je ministar odbrane.

"Đilasu se omakla istina da je Srbija u boljem stanju nego što je on ostavio, samo mu se nije omaklo da prizna da sanja da ponovo vlada državnom kasom, da još jednom napuni i svoju ličnu, kao nekada", zaključio je Vulin.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.