E, SADA ME ALJBINE SASLUŠAJ PAŽLJIVO! Vučić nikad oštriji, poslao je JASNU PORUKU KURTIJU!
Vučić i Kurti, Foto: EPA/Valdrin Xhemaj, Printscreen

AU!

E, SADA ME ALJBINE SASLUŠAJ PAŽLJIVO! Vučić nikad oštriji, poslao je JASNU PORUKU KURTIJU!

Predsednik Srbije rekao da se Priština grdno prevarila sa ucenama...

Objavljeno:

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je danas da sa Prištinom nema o čemu da se razgovara ako nova vlada lažne države Kosova bude nastupila sa ucenama i dodao da su se "grdno prevarili" ako misle da mogu ucenama da pobede Srbiju.

Odgovarajući na jedno od pitanja građana o čemu će da razgovara sa Prištinom, budući da je Azem Vlasi rekao da su četiri pitanja o kojima sa Beogradom nema razgovora, a to su teritorijalni integritet, granica, unutrašnje uređenje i ustavni poredak, Vučić je poručio da onda nema o čemu da se razgovara.

- Stvarno ne znam o čemu bismo razgovarali. Da pričamo o tome kakva je Vlasijeva frizura, nisam zainteresovan, a ni Kurtijevom frizurom nisam posebno fasciniran - rekao je Vučić.

Predsednik Srbije je istakao da je, ako je predlog Prištine da se ne razgovara ni o čemu suštinski, već da se priča o tome kako što brže da priznamo nezavisnost Kosova i kako da im se izvinjavamo za nešto, ta vrsta razgovora završena.

- Ali, opet se nadam da će biti razumnijih, racionalnih ljudi koji shvataju da je važno da razgovaramo i da pokušavamo da tražimo kompromis. A, ako to ne žele, ako misle da Srbiju mogu da pobeđuju ucenama grdno su se prevarili - zaključio je Vučić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.