O TOME SE NE MISLI, TO SE TRPI: Nakon što su ga brutalno izvređali na Tviteru, SLOBODAN SAMARDŽIĆ govori za Espreso
Slobodan Samardžić, Foto: Dado Đilas, Printscreen

BIO JE JASAN

O TOME SE NE MISLI, TO SE TRPI: Nakon što su ga brutalno izvređali na Tviteru, SLOBODAN SAMARDŽIĆ govori za Espreso

Profesor FPN-a je izazvao veliku pažnju javnosti nakon što se pojavio sa liderima Saveza za Srbiju..

Objavljeno:
Jelena Jovanović

Nekadašnji potpredsednik DSS, savetnik bivšeg premijera Srbije Vojislava Koštunice, ministar za KiM, a danas predsednik Državotvornog pokreta Slobodan Samardžić jedan je od onih koji će bojkotovati parlamentarne izbore koji će se održati proleće.

Profesor FPN-a je izazvao veliku pažnju javnosti nakon što se pojavio sa liderima Saveza za Srbiju (SzS), ali i i prvim čovekom PSG Sergejem Trifunovićem na skupu na kome je i zvanično najavljena kampanja bojkota u Srbiji.

Naime, njegovo pojavljivanje na govornici, zajedno sa predstavnicima stranaka koje zagovaraju neizlazak na birališta, "zapalilo" je tviter, gde već danima ne prestaju rasprave da li mu je mesto tamo, ili ipak nije.

Dok jedni smatraju da je njegovo pojavljivanje na bini zbog njegovih ranijih političkih opredeljanje sada "suvišno" na skupu opozicije, drugi pak ne vide ništa loše u tome što se pored Dragana Đilasa, Sergeja Trifunovića, Borška Obradovića, našao i Samardžić.

Slobodan Samardžić rekao je za Espreso.co.rs kako ne misli ništa o trenutnoj situaciji, ali je istakao da je ovakvo stanje stvari normalno.

- O toj "prašini" koja se podigla na Tviteru ne mislim ništa, šta više, to je normalno za naše prilike. O tome se ne misli, to se trpi. Radim ono što mislim da je ispravno i ne razmišljam o tim negativnim pojavama, rekao je Samardžić.

Na pitanje da li će se nastavljati da se pojavljuje na tribinama Saveza sa Srbiju, i da li je cela ova situacija uticala na njega, Samardžić je bio kratak.

- Sve ovo prođe, a čovek nastavi da živi. Ako ostane živ, rekao je Samaržić.

Podsećamo, ovo su samo neki od komentara u kojima se brutalno vređa profesor FPN-a.

Naime, u komentarima se najviše podsećalo za šta se ranije zalagao Slobodan Samardžić, a tu se očigledno misli na njegovu raniju funkciju potredsednika DSS-a i iz tog razloga su nastale su brojne spekulacije šta SzS želi da postigne.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.