DAČIĆ SE SASTAO SA PREDSEDNIKOM PARLAMETA ANGOLE! Otkriveno o čemu su ZAISTA PRIČALI!
Ivica Dačić, Foto: Beta/Ognjen Stevanović

POTVRĐENO!

DAČIĆ SE SASTAO SA PREDSEDNIKOM PARLAMETA ANGOLE! Otkriveno o čemu su ZAISTA PRIČALI!

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić sastao se sa predsednikom Nacionalne skupštine Angole Fernandom da Piedade duš Santušom...

Objavljeno:

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić sastao se sa predsednikom Nacionalne skupštine Angole Fernandom da Piedade duš Santušom, koji boravi u zvaničnoj poseti Republici Srbiji na poziv predsednika parlamenta Maje Gojković.

U razgovoru je konstatovano da je došlo do unapređenja bilateralnih odnosa i da su tradicionalno prijateljske države identifikovale brojne oblasti za buduću saradnju, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

Dačić je iskoristio ovu priliku da čestita sagovorniku na godišnjici početka antikolonijalne borbe.

On je ponovio da Srbija veoma ceni principijelnu podršku Angole po pitanju očuvanja teritorijalnog integriteta i suvereniteta Republike Srbije, kao i podršku koju nam pružaju u okviru međunarodnih organizacija.

S tim u vezi, predsednik Nacionalne skupštine Angole Fernando da Piedade duš Santuš je naglasio da Republika Angola neće menjati svoj stav po pitanju Kosova i Metohije i da osuđuju svaki vid kršenja međunarodnog prava.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.