KURTI NAJAVIO PAKLENI TEMPO U PRVIH 100 DANA: Obraćanje novog GAZDE KOSOVA
Aljbin Kurti, FOTO, Foto: EPA/VALDRIN XHEMAJ

kurti za građane

KURTI NAJAVIO PAKLENI TEMPO U PRVIH 100 DANA: Obraćanje novog GAZDE KOSOVA

Kosovski premijer danas je održao prvu sednicu vlade na kojoj je rekao da Vlada koju on predvodi , treba da bude odraz samih građana

Objavljeno:

Premijer Kosova Aljbin Kurti je danas posle preuzimanja dužnosti održao prvu sednicu Vlade na kojoj je rekao da Vlada koju on predvodi, treba da bude "ogledalo u kojem će gradjani uvek želeti da vide sebe".

Najavio je česte i mnogobrojne sastanke Vlade na "kojima će njeni članovi uskladjivati rad".

Kurti je najavio i da će u prvih 100 dana rada Vlada biti "maksimalno angažovana".

"Imamo stolice ali ćemo više stojati, naš program je ;ambiciozan i oči celog naroda su okrenute ovom kabinetu Vlade. Mandat treba da bude više da bi smo služili, a ne da naredjujemo. Imamo velike šanse za uspeh", kazao je Kurti.

Podvlačeći da je formirana "Vlada gradjana" i da će raditi za njih i u ime njih, Kurti je rekao da su zato dužni da ostvare prioritete i zadatke.

"Energija i entuzijazam gradjana treba da budu motor našeg rada i zato ne treba da prestanemo s radom dok ne budemo nagradili njihovo poverenje. Ja ne sumnjam da imamo sposobnosti i smelosti da damo rezultate koji se od nas traže", kazao je Kurti.

Posle sastanka Vlade Kurti je sa svojim saradnicima u selu Prekaze položio cveće na grob prvog komandanta Oslobodilačke vojske Kosova (OVK), Adema Jašarija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.