SERGEJ ILI RADI U INTERESU ALBANACA ILI JE IZGUBIO RAZUM OD DROGE: Marko Đurić ŽESTOKO opleo po lideru PSG!
Reagovao, Foto: Printscreen/Beta/Milos Miskov

rekacija

SERGEJ ILI RADI U INTERESU ALBANACA ILI JE IZGUBIO RAZUM OD DROGE: Marko Đurić ŽESTOKO opleo po lideru PSG!

,,Kod srpskih protivnika stvara utisak da su Srbi politički nesvesni i da nisu sposobni da se ujedine ni oko najelementarnijih državnih i nacionalnih interesa.'', naveo je Đurić.

Objavljeno:

Potpredsednik GO SNS Marko Đurić kritikuje Sergeja Trifunovića zbog toga što je novoj vladi privremenih institucija samouprave u Prištini čestitao čak pre nego što je to uradila zvanična Tirana, te zaključuje da to dovoljno govori "o Trifunovićevoj političkoj ozbiljnosti".

"Trifunović igrajući se politike očigledno bez elementarnog razumevanja nanosi štetu Srbiji, jer kod srpskih protivnika stvara utisak da su Srbi politički nesvesni i da nisu sposobni da se ujedine ni oko najelementarnijih državnih i nacionalnih interesa", navodi Đurić u saopštenju koje je dostavio medijima.

On komentariše da izborom ovakve vlade privremenih institucija u Prištini mogu da budu obradovani samo "najgrđi srpski autošovinisti i pajaci koji su zalutali u politiku".

"Ljudima koji najavljuju militarizaciju naše južne pokrajine i masovno naoružavanje Albanaca, koji zagovaraju reciprocitet u odnosima sa Beogradom i čini sve da Srbiju istisne iz naše južne pokrajine može da čestita samo neko ko svesno radi u interesu nezavisnosti Kosova, ili neko ko je izgubio razum od prekomerne upotrebe opijata", navodi Đurić u saopštenju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.