DAČIĆ ODGOVORIO BOŠKU OBRADOVIĆU: Čoveče, ti stvarno NISI NORMALAN!
Ivica Dačić, Foto: Beta/Ognjen Stevanović

REAKCIJA

DAČIĆ ODGOVORIO BOŠKU OBRADOVIĆU: Čoveče, ti stvarno NISI NORMALAN!

"Obradović je zastupnik Ljotićeve fašističke ideologije, koji zastupa nasilje, koji ne sme na izbore jer niko neće da glasa za njega, Đilasa i Jeremića"

Objavljeno: 23:12h

Ivica Dačić je odgovorio na izjavu lidera Dveri i Saveza za Srbiju Boška Obradovića koji ga je u emisiji “Utisak nedelje” optužio da u intimnim razgovorima za Aleksandra Vučića govori da nije normalan i pozvao ga da preispita svoju političku karijeru.

“Pozivam Ivicu Dačića da preispita svoju političku karijeru, ili želi da završi tako što će da učestvuje u jednom nenormalnom političkom sistemu, a zna da u intimnim razgovorima za Vučića kaže da nije normalan”, rekao je Obradović u Utisku nedelje.

Reagujući na ove optužbe, Dačić je izjavio da je Obradović taj koji nije normalan.

“Obradović je zastupnik Ljotićeve fašističke ideologije, koji zastupa nasilje, koji ne sme na izbore jer niko neće da glasa za njega, Đilasa i Jeremića. Mi smo zajedno sa Vučićem ostvarili izvanredne rezultate za ovih osam godina, predložili smo da zajedno nastupimo na izborima i da nastavimo našu saradnju. Nenormalan bi bio politički sistem koji bi stvorili Obradović, Đilas i Jeremić. Zato i jesmo sa Vučićem, da ne bi tako nenormalni ljudi kao Obradović došli na vlast. A intimne razgovore sigurno ne vodim sa Obradovićem”, poručio je Ivica Dačić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.