Umesto da bude kažnjen biće nagrađen: Gašić se telepromptovao na mesto gde je plata milionska!

Naprednjak, pa napreduje

Umesto da bude kažnjen biće nagrađen: Gašić se telepromptovao na mesto gde je plata milionska!

Sada postaje jasnije da Bratislav Gašić nema za čim da žali jer će funkciju sa koje je smenjen zameniti mnogo isplativijom
Objavljeno: 21:53h

Izgledalo je da je kažnjen i sklonjen, izgledalo je da su javnost i mediji izvojevali pobedu, a zapravo će se Bratislav Gašić vratiti u velikom stilu i sve debelo naplatiti! Zna se prvi čovek u Vučićevoj novoj Vladi: Miroslav Lazanski ministar odbrane! Prema informacijama do kojih je došao Espreso, Gašiću je u novoj "raspodeli karata" namenjeno, ni manje ni više, nego mesto direktora u Kontroli letenja Srbije i Crne Gore (SMATSA).

Zorana Jevtić
Tako će čovek koji je smenjen sa mesta ministra odbrane zbog sramne izjave da "voli novinarke koje lako kleknu" i kojeg mnogi smatraju jednim od najodgovornih za helikoptersku nesreću u kojoj su nastradali pripadnici Vojske, doći na najpoželjniju funkciju u Srbiji. Vučić teška srca pozvao na smenu Gašića: U Skupštini hvalospevi za ministra, na tviteru pljuvačina (FOTO) Razlog za to je astronomska mesečna plata koja se meri u milionima. Naime, primanja dosadašnjeg prvog čoveka SMATSA-e Radojice Rovčanina kretala su se od 908.555 do čak 1.027.161 dinar!
Budući direktor može komotno da očekuje slična, pa čak i veća primanja jer se plate u Kontroli leta nisu smanjivale ni tokom krize. Tamo zaposleni imaju prosečan dohodak od oko 300.000 dinara, a krajem 2015. primili su i 13. platu, iako je bila na snazi zabrana Vlade za sva preduzeća čiji je država osnivač. Ispratili smo ministra Gašića u penziju! Pogledajte kako su nas dočekali u Vojsci! (FOTO) Kada se sve to sabere i podvuče crta, postaje jasno da će ulični protesti protiv Gašića i pozivi na njegovu smenu ubrzo biti obesmišljeni. On je pobedio i "telepromptovao" se udobniju fotelju.

Osećate li i vi kako vam rastu magareće uši?

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.