KOKE ŠPIJUNI SU POSEBNO OBUČENE DA NOSE NOVAC ZA OTPRIZNAVANJE KOSOVA: Šta je to zapravo rekla Ana Brnabić?
Ana Brnabić, Foto: Printscreen

hit

KOKE ŠPIJUNI SU POSEBNO OBUČENE DA NOSE NOVAC ZA OTPRIZNAVANJE KOSOVA: Šta je to zapravo rekla Ana Brnabić?

Progovorila o izjavi Marinike Tepić o plantaži marihuane

Objavljeno:

Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa nedavno je objavila da se gaje plantaže marihuane na dobru vojne ustanove Morović kod Šida, ali ubrzo je objasnila da zapravo to nije istina.

Zapravo htela da kaže kako su koke nosilje iz Morovića halucinogene, a premijerka Ana Brnabić tokom svog izlaganja u Parlamentu osvrnula se na ovu"aferu" i ispričala šta će to sledeće biti što će Marinika reći na ovu temu.

- Pa ja sam očekivala da gospođa Tepić izađe sutradan i kaže "Istina je, nema marihuane, ali među onih milion koka, posotoje koke špijuni i koke nosilje i Vojska Republika Srbije pravi te koke špijune, te koke špijuni su posebno obučene da nose novac za od priznavanja Kosova" , to će biti sledeći korak, sledeća afera. Te koke nose novac da bi neko povukao priznanje Kosova. Dakle, pogledajte zaista za te koke, ja sam videla da postoje neke zemlje koje imaju delfine špijune, mi imamo koke, one su u Moroviću, dobro su sakrivene između koka nosilja. Pustimo ih tako i one lete, da naše koke i lete, reći će vam Marinika Tepić, nose direktno ovim zemljama koje treba da povuku priznanje Kosova, tako da to je sledeća afera. - rekla je Brnabić.

Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.