ZORANA SE OGLASILA NAKON HAOSA S RADIKALIMA: Pažljivo pročitajte šta je rekla MINISTARKA I KOME!
Zorana Mihajlović, Foto: Aleksandar Stojanović

NASTAVLJA SE RASPRAVA

ZORANA SE OGLASILA NAKON HAOSA S RADIKALIMA: Pažljivo pročitajte šta je rekla MINISTARKA I KOME!

Svi podaci su dostupni institucijama kojima treba da budu dostupni, za svaku stvar koju imam od imovine, od odevnih predmeta, pa do svega drugog", rekla je Mihajlovićeva

Objavljeno:

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, rekla je danas, povodom uvreda i lažnih optužbi poslanika SRS u parlamentu, da bilo ko ko ima saznanja o nezakonitim radnjama ili korupciji treba to da prijavi nadležnim institucijama.

Ono što ostaje iza nas i po čemu se merimo jesu rezultati, a ako postoje sumnje na korupciju ili nezakonite radnje, postoje institucije koje time treba da se bave. Institucije su tu da rade svoj posao, ali svako ko ima neka saznanja o koruptivnim radnjama treba to da da prijavi", rekla je Mihajlovićeva u raspravi sa poslanicima SRS.

"Pozivam sve koji imaju bilo kakva saznanja da sam nešto nezakonito uradila ili da nešto nezakonito posedujem da o tome obaveste nadležne organe. Sve što sam imala, a imala sam oduvek, kao i moja porodica, prijavljeno je Agenciji za borbu protiv korupcije. Imovina koju imam ja, kao i moja porodica i moj bivši muž i moj sadašnji partner i njegova porodica i u zemlji i u inostranstvu.

Svi podaci su dostupni institucijama kojima treba da budu dostupni, za svaku stvar koju imam od imovine, od odevnih predmeta, pa do svega drugog", rekla je Mihajlovićeva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.