ON JOŠ OKLEVA, A MI GA HOĆEMO! Šešelj ponudio Jutki članstvo u SRS!
Šešelj i Jutka, Foto: Filip Plavčić, Printscreen/Youtube

podrška

ON JOŠ OKLEVA, A MI GA HOĆEMO! Šešelj ponudio Jutki članstvo u SRS!

- Videćemo uskoro, nama bi to odgovaralo" rekao je Šešelj odgovarajući na novinarsko pitanje nakon današnjeg sudjenja u Osnovnom sudu u Kruševcu

Objavljeno:

Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas da je bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki, optuženom za nedozvoljene polne radnje i seksualno uznemiranja nekadašnje saradnice, ponudio članstvo u SRS i predsedničku kandidaturu.

"Ponudio sam mu da postane član Srpske radikalne stranke i da bude naš kandidat na sledećim izborima, ali on još malo okleva. Videćemo uskoro, nama bi to odgovaralo" rekao je Šešelj odgovarajući na novinarsko pitanje nakon današnjeg sudjenja u Osnovnom sudu u Kruševcu.

On je kazao da na sudjenja Milutinu Jeličiću Jutki dolazi kako bi sprečio dolazak predstavnika američke ambasade.

"Na prvo ročište su oni došli, kada sam to video rekao sam da moram i ja da dodjem. Kada sam odlučio da dodjem, oni su odustali. Ja sam brana protiv direktnog američkog uplitanja u ovaj proces. Zašto su oni dolazili, kojim povodom?" upitao je Šešelj.

Naveo je da bi u tom procesu, čak i kada bi okrivljeni bio oglašen krivim, mogla da mu se kao maksimalna izrekne novčana kazna od 150.000 dinara upitavši i "da li je to razlog da dva prestavnika američke ambasade dolaze na sudjenje".

Odgovarajući na pitanje o ishodu sudjenja, Šešelj je rekao da očekuje oslobadjajuću presudu, jer sud "nema na osnovu čega da osudi Jeličića jer ne postoji nikakvo biće krivičnog dela".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.