MALI VLADA JE BACIO PET MINISTRU STEFANOVIĆU! Razlog za ovo je baš POSEBAN!
Nebojša Stefanović, FOTO, Foto: MUP

EMOTIVNO

MALI VLADA JE BACIO PET MINISTRU STEFANOVIĆU! Razlog za ovo je baš POSEBAN!

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović susreo se u Zaječaru , gde j ejuče otvorio novu Vatrogasno-spasilačku stanicu, i sa porodicom Jović u kojoj poziv vatrogasca polako prerasta u tradiciju.

Objavljeno:

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović susreo se u Zaječaru , gde je juče otvorio novu Vatrogasno-spasilačku stanicu, i sa porodicom Jović u kojoj poziv vatrogasca polako prerasta u tradiciju.

Stefanović je razmenio utiske sa penzionisanim i aktivnim vatrogascima, sinom i ocem Draganom i Vladimirom Jovićem, o prvoj novoizgrađenoj stanici posle gotovo četiri decnije u Srbiji , kao i poboljšanju uslova rada vatrogasaca-spasilaca.

Ministar je želeo da na kratko ugosti Joviće koji su život posvetili ovom požrtvovanom pozivu, počev od Dragana koji je skoro ceo radni vek od 1980. do 2006. proveo obavljajući poslove vatrogasca-spasioca, a nakon penzionisanja se priključio dobrovoljnom Dobrovoljnom vatrogasnom društvu u Sokobanji , čiji je danas predsednik. И његов син Владимир кренуо је очевим стопама и од 2008. године је ватрогасац- спасилац у Сокобањи, чија јединица је управо у саставу зајечарског батаљона, и који важи за пожртвованог и одличног колегу и током интервенција, али и мимо дужности. Његов осмогодишњи син Виктор открио је министру у разговору да и он жели да ради у МУП-у кад порасте, али не као ватрогасац, већ специјалац.

I njegov sin Vladimir krenuo je očevim stopama i od 2008. godine je vatrogasac-spasilac u Sokobanji , čija jedinica je upravo u sastavu zaječarskog bataljona , i koji važi za požrtvovanog i odličnog kolegu i tokom intervencija , ali i mimo dužnosti.

Njegov osmogodišnji sin Viktor otkrio je ministru u razgovoru da i on želi da radi u MUP-u kada poraste, ali ne kao vatrogasac, već specijalac.

Bonus video:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.