BORKO NAĐI MI STAN OD POLA MILIONA I DAJEM TI GA: Biljana Popović Ivković urnisala Stefanovića pa udarila i na NJU!
Biljana Popović Ivković, Foto: Ana Paunković

obračun

BORKO NAĐI MI STAN OD POLA MILIONA I DAJEM TI GA: Biljana Popović Ivković urnisala Stefanovića pa udarila i na NJU!

Oštro odgovorila

Objavljeno:

Biljana Popović Ivković član Predsedništva SNS ošto je danas odgovorila na Tvit Borka Stevanovića jednog od lidera Saveza za Srbiju.

„Borko Stefanović, pored Marinike Tepić, samo je još jedan običan lažov šetajućeg cirkusa Dragana Đilasa, čija je uloga isključivo i samo ta da se ne govori kako je Đilas dok je bio na najvišim državnim funkcijama u ovoj zemlji poslovao sa državnim preduzećima i preko svojih privatnih firmi ostvario promet od 619 miliona evra.

Za taj novac može da se kupi 5.000 kvalitetnih stanova za pet hiljada porodica. Umesto što Stefanović bestidno laže trebalo je najpre da pita gazdu za kojeg radi, a očigledno ga to do sad nije pitao, odakle tajkunu Đilasu imovina, i to samo onaj deo koji je prijavio,nekretnine u vrednosti od 25 miliona evra, što je misaona imenica za svakog prosečnog građanina ove zemlje?

Koliko ga je Đilas platio da spinuje priču kako bi skrenuo pažnju sa Đilasovih miliona fabrikujući lažne afere svakodnevno i ne birajući sredstva? Koliko god da Đilas plaća, ne bih dala svoj obraz da budem sluga beskrupuloznog tajkuna i pri tom ispadnem najveća budala u društvu. Ali šta očekivati od Borka Stefanovića,čoveka koji nije smeo da se vrati u Beograd, već je kao pomamljen, posle pregovora sa Editom Tahiri u Briselu, jurcao po „Pradinim“ prodavnicama ne bi li obradovao devojku, dok su Albanci uspostavljali granicu između Srba sa KiM i i Srba iz centralne Srbije.

Na svojim rijaliti „konferencijama za novinare“ portparoli SZS beskrupuloznim lažima skreću pažnju javnosti sa ključnih pitanja u vezi sa Đilasovim biznis šemama.

Takođe, podmuklim podmetanjem i jeftinim metodama pokušavaju da devalviraju rad predsednika, ministara i državnih sekretara i svih koji drugačije misle kako bi se nasilno vratili na vlast i arčili državnu kasu i ponovo čerupali državna preduzeća.

Vrednost moje imovine nije se uvećala od kada sam državni sekretar, što se za njegovog gazdu Đilasa ne može reći.

Molim Borka Stefanovića da pronađe stan na Vračaru od 500.000 evra povede sa sobom svog advokata kako bih mu ga odmah prepisala. Ako pronađe imovinu koju sam nezakonito stekla od 2016. godine, od kada sam državni sekretar, pokloniću mu sve.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.