AMERIČKI AMBASADOR OBJASNIO OPOZICIJI KOLIKO JE SATI: Svi da UČESTVUJU na izborima!
Entoni Godfri, Foto: Beta/Miloš Miškov

izneo svoj stav

AMERIČKI AMBASADOR OBJASNIO OPOZICIJI KOLIKO JE SATI: Svi da UČESTVUJU na izborima!

On je rekao da SAD žele da zemlje zapadnog Balakana žive u miru i da u regionu vladaju demokratske vrednosti

Objavljeno: 09:37h

Ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri je u Leskovcu na kratko posetio Skupštinu grada u kojoj je u toku sednica i obratio se odbornicima, kojima je poručio da se nada da će svi učestvovati na predstojećim izborima.

- Nadamo se da će svi učestvovati na predstojećim izborima, da će svi imati pristupe informacijama o idejama svih kandidata na izborima, kao i da će birači imati mogućnost da izraze svoju volju i mišljenje o svim kandidatima - kazao je Godfri.

U trenutku kada je Godfri napuštao skupštinsku salu, gradonačelnik Goran Cvetanović ga je rečima "ekselencijo, dis iz opozicija" upoznao sa članovima odborničke grupe "Za Leskovac zajedno", koja jedina učestvuje u radu Skupštine i vrlo oštro kritikuje rad lokalne vlasti.

Godfri je pre toga u Leskovcu rekao da SAD žele da zemlje zapadnog Balkana žive u miru, a da poseta specijalnog izaslanika predsednika SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričarda Grenela Srbiji pokazuje zainteresovanost predsednika SAD Donalda Tranpa i SAD za zapadni Balkan.

On je rekao da SAD žele da zemlje zapadnog Balakana žive u miru i da u regionu vladaju demokratske vrednosti, a izrazio je radost što vidi da Srbija napreduje.

- Nadam se da ćemo moći da napravimo neki zamajac, jer odsustvo dijaloga između Beograda i Prištine ne pomaže. Sve što možemo da uradimo je da podržimo vrednost dijaloga - dodao je Godfri.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.