ŠTA MISLITE, DA LI SU SERGEJU TRIFUNOVIĆU NAŠLI KOKAIN U KRVI? Stigli su rezultati sa VMA
Stigli su rezultati sa VMA, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

UDARIO JE U AUTOBUS

ŠTA MISLITE, DA LI SU SERGEJU TRIFUNOVIĆU NAŠLI KOKAIN U KRVI? Stigli su rezultati sa VMA

Nameće se zato pitanje - da li će biti reakcije nadležnih državnih organa imajući u vidu da je ugrozio sigurnost i bezbednost građana

Objavljeno:

Sergeju Trifunoviću, lideru Pokreta slobodnih građana (PSG), definitivno je pronađen kokain u krvi tokom analize urađene nakon saobraćajne nesreće u kojoj je poznati glumac udario u autobus GSP i potom pobegao sa lica mesta. To je nezvanično potvrđeno na Vojno-medicinskoj akademiji (VMA), gde su urađene analize.

Trifunović je, inače, tek nakon tri sata od udesa otišao u policijsku stanicu u Savskoj ulici i, kako je objavio na društvenim mrežama, alko-test je pokazao da je imao nula procenata alkohol. Kasnija analiza krvi na VMA je, međutim, pokazala da je u krvi imao tragova kokaina.

Nameće se zato pitanje - da li će biti reakcije nadležnih državnih organa imajući u vidu da je ugrozio sigurnost i bezbednost građana jer je vozio pod dejstvom kokaina i izazvao udes.

Podsetimo, Trifunović je tad svojim "reno meganom" prešao u desnu, zaustavnu, traku i potom udario u zadnji levi deo autobusa na novobeogradskom Bulevaru Mihajla Pupina, u blizini benzinske pumpe "Dejton". Beg sa lica mesta pokušao je da opravda navodima na Tviteru "da nije sačekao policiju jer je morao da ide kući da otključa majstorima vrata i nahrani mačke", kao i da je rekao vozaču autobusa da će se potom vratiti.

Zbog napuštanja lica mesta Trifunoviću preti novčana kazna, ali i zabrana upravljanja vozilom. Zakon propisuje da su kazne za ovo prekršajno delo od 20.000 do 40.000 dinara, plus šest kaznenih poena i šest meseci zabrane upravljanja vozilom. Takođe, osiguranje će ga teretiti za pravljenje štete na autobusu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.