POZIV NA UBISTVO PREDSEDNIKA JE KRIVIČNO DELO! Stefanović OŠTRO reagovao na IZJAVU VESNE PEŠIĆ
Foto: Damir Dervišagić

REAKCIJE

POZIV NA UBISTVO PREDSEDNIKA JE KRIVIČNO DELO! Stefanović OŠTRO reagovao na IZJAVU VESNE PEŠIĆ

Skandalozni i sramni pozivi na ubistvo predsednika, nažalost, nisu novina niti ih prvi čujemo od Đilasove koalicije i onih ljudi koji ih podržavaju.

Objavljeno:

- Pored činjenice da se jasno vidi kako bi se oni ponašali prema ljudima koji misle drugačije, ovakav poziv predstavlja i teško krivično delo i nadležna tužilastva bi trebalo da reaguju - kaže ministar policije Nebojša Stefanović za Informer.

Stefanović dodaje i da su, po svemu sudeći, ovi sramni postupci verovatno neizgovoreni deo Đilasovog programa, koji je nedavno predstavio.

Podsećamo, sociolog i promoterka stranke Dragana Đilasa Vesna Pešić direktno je na svom Tviter nalogu pozvala na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

foto: Printscreen

Povodom skandaloznog ponašanja Vesne Pešić oglasio se i Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković.

On je ocenio da "poslednje pretnje Vesne Pešić (predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću) nisu ništa više od nastavka morbidne i bolesne kampanje Đilasa, Jeremića, Obradovića i ostalih".

- Svesni da su nesposobni i da ih narod neće, pozivaju na ubistvo, jer kada ne možeš rezultatima, radom, poštenjem, pa ni lažima i izmišljenim aferama da pobediš Aleksandra Vučića, onda jedinu šansu vidiš, ako njega više nema - rekao je Mirković.

foto: Printscreen

On je ocenio da je "bolesno sve ovo što se dešava" i istakao da je nakon "više ponovljenih pretnji, snajpera, dugih cevi i vešala, krajnje vreme da se takvim stvarima stane na put".

- Aleksandar Vučić će i na ove pretnje, kao i sve do sada, odgovoriti osmehom i još jačim radom i boljim rezultatima, jer za njega i sve nas u SNS-u Srbija i njeni građani su uvek na prvom mestu i jedini su prioritet - zaključio je Mirković.

Bonus video:

(espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.