VAŽNA PORUKA VUČIĆA ZA SVE MINISTRE IZ SNS: Ovo im je rekao JUČE U LICE!
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, Foto: Pritnscreen

KONSULTACIJE

VAŽNA PORUKA VUČIĆA ZA SVE MINISTRE IZ SNS: Ovo im je rekao JUČE U LICE!

Vučić je ranije na TV Prva izjavio da će parlamentarni i lokalni izbori biti održani 19. ili 26. aprila, i najavio da će posle njih doći do promena u vladi

Objavljeno: 06:38h

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić razgovarao je u petak s premijerkom Anom Brnabić i ministrima iz redova vladajuće stranke, kojima je najavio velike promene u vladi, ali ih je pozvao da rade posvećeno i odgovorno, piše "Blic" u sutrašnjem broju.

"Vučić je najavio velike promene u vladi, spremio je ministre na ono što sledi, ali je zahtevao punu posvećenost i odgovornost. Rekao je da bez obzira na sve predstojeće promene, svi članovi vlade moraju da rade punom parom sve dok su na funkcijama", rekao je za list izvor iz vrha SNS-a.

Sastanku, koji je trajao oko sat vremena, prisustvovali su i predsednica Skupštine Maja Gojković, gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić i njegov zamenik Goran Vesić, kao i šef poslaničke grupe SNS-a u parlamentu Aleksandar Martinović.

Vučić je ranije na TV Prva izjavio da će parlamentarni i lokalni izbori biti održani 19. ili 26. aprila, i najavio da će posle njih doći do promena u vladi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.