JE L TREBA ZORANI DA STAVIM KESU NA GLAVU, KAO BASTAĆ? Vučić govorio o poverenju u ministarku Mihajlović
Aleksandar Vučić o Zorani Mihajlović, Foto: Pritnscreen

ponovio!

JE L TREBA ZORANI DA STAVIM KESU NA GLAVU, KAO BASTAĆ? Vučić govorio o poverenju u ministarku Mihajlović

On je dodao da neke firme potvrdile da je Bastać uzimao novac za bespravnu gradnju

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas da veruje da ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović nema veze sa aferom direktora Infrastruktura železnica zbog primanja mita i upitao šta je aferom predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća.Venčani kum Marka Bastaća, Lazar Lešnjak, krajem oktobra obratio se medijma sa tvrdnjama da je Bastać uzimao novac od investitora koji su bespravno gradili u Starom gradu, da mu je takav novac nošen u kovertama i da ga je Bastać pretukao kad mu ga jednom nije doneo.

"Ako Zorana Mihajlović ima neke veze neka se dokaže. Šta treba, kao Bastać da joj stravim kesu na glavu, da je ošamarim i da sud kaže da nema dovoljno dokaza", kazao je Vučić u gostovanju na TV Prva.

On je dodao da neke firme potvrdile da je Bastać uzimao novac za bespravnu gradnju.

Istakao je da je tužilaštvo sistem sa kojim on nema veze, da taj sistem treba da radi za narod i upitao tužilaštvo šta čeka sa slučajem "Lešnjak".

Specijalni sud odredio je pritvor do 30 dana ;direktoru ;preduzeća Infrastrukture železnice Miroljubu Jevtiću koji se tereti za primanje mita, a pojedini mediji su preneli da je u iskazu policiji naveo da je veći deo novca davao ministarki Mihajlović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.