VUČIĆ NAJAVIO VELIKE PROMENE: Kaže da će zameniti 60 odsto funkcionera
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, Foto: Printcsreen

POLITIKA NA LOKALU

VUČIĆ NAJAVIO VELIKE PROMENE: Kaže da će zameniti 60 odsto funkcionera

Predsednik je naveo i da će biti velikih promena u Vladi Srbije, kojih je bilo i posle prethodnih parlamentarnih izbora, ali, kako je ocenio, nedovoljno

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će, ukoliko Srpska napredna stranka, čiji je lider, dobije poverenje građana na predstojećim izborima, više od 60 odsto funkcionera iz te stranke na lokalu biti promenjeno.

"Biće velikih promena zato što je posle četiri, pet ili šest godina na vlasti potrebna nova energija", rekao je Vučić, gostujući u programu TV Prva.

Predsednik je naveo i da će biti velikih promena u Vladi Srbije, kojih je bilo i posle prethodnih parlamentarnih izbora, ali, kako je ocenio, nedovoljno.

"Štitim svakog od ministara, kada ih napadaju, ponekad se snažnije borim za njih nego oni sami, ne zato što ne dam na Vladu, nego zato što Vlada radi težak posao", naveo je Vučić.

Vučić je rekao i da smatra da kapital političkih stranaka nisu nekretnine, već ljudi.

"Srpska napredna stranka radi sistemski i sistematski, unutar SNS imamo i akademiju mladih ljudi, baš zato što smatramo da su oni budućnost", rekao je Vučić, a na pitanje da li smatra da su tolike kadrovske promene rizične odgovorio je: "Nije me briga da li je nešto rizično ili nije".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.