PRONAĐEN AUTOMOBIL SERGEJA TRIFUNOVIĆA: Goran Vesić objavio ADRESU NA KOJOJ SU GA NAŠLI!
Sergej Trifunović i Aca Lukas, Foto: Printscreen Instagram

INCIDENT

PRONAĐEN AUTOMOBIL SERGEJA TRIFUNOVIĆA: Goran Vesić objavio ADRESU NA KOJOJ SU GA NAŠLI!

Vesić je apelovao na Sergeja da ne beži više

Objavljeno:

Sergej Trifunović, glumac i političar, predsednik Pokreta slobodnih građana, izazvao je sinoć saobraćajnu nesreću, kad je kod pumpe Dejton na Novom Beogradu udario u autobus GSP.

Sergej nije mislio da je zgodno da sačeka policiju, pa je otišao sa lica mesta, usput tvitujući ministru policije Nebojši Stefanoviću i pišući da je "otišao da nahrani mačke".

Posle toga se još jednom oglasio i napisao je da je sve ok, i da se "čuo sa načelnikom policije", te da će "ujutru da se vidi s njim".

Oglasio se, u međuvremenu, i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, i otkrio neke detalje:

- Kao zamenik gradonačelnika Beograda apelujem na građanina Sergeja Trifunovića, jednog od lidera opozicije, da se što pre javi najbližoj policijskoj stanici ili da se preda komunalnim miliocionerima pošto ga svi traže!

Trifunović je večeras automobilom marke Megan kojim je upravljavo u srednjoj traci kod Tržnog centra Ušće naglo, bez migavca skrenuo desno ka Dejton pumpi. Ne zna se šta mu se prividelo u tom trenutku, ali s obzirom na njegova stanja moglo je svašta. U svakom slučaju, zadnjim delom svog automobila Trifunović je udario prednji deo autobusa koji je bio pun putnika!?

Umesto da stane zbog nesreće koju je izazvao i da sačeka policiju, Trifunović je pobegao sa lica mesta psujući putnike i vozača. Policija je pronašla automobil u Karađorđevoj 57 gde ga je Trifunović ostavio!? Bekstvo je nastavio sam, a moguće je da ima i pomagače.

Bilo bi lepo da Trifunović počne da se ponaša normalno i prijavi se policiji, a ne da beži po gradu. Pod kakvim god da je uticajem saobraćajna nesreća može svakom da se dogodi, neka se suoči sa realnošću i neka se lepo preda policiji da objasni svoje postupke.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.