SERGEJ SE OGLASIO POSLE UDESA: Nisam pobegao sa lica mesta, to je TABLOIDNA PRIČA, otišao sam DA NAHRANIM MAČKE!
Sergej Trifunović, Foto: Printscreen

BOJKOTOVAO POLICIJU

SERGEJ SE OGLASIO POSLE UDESA: Nisam pobegao sa lica mesta, to je TABLOIDNA PRIČA, otišao sam DA NAHRANIM MAČKE!

On je uputio poruku direktno ministru policije Nebojši Stefanoviću

Objavljeno: 00:13h

Sergej Trifunović, političar i glumac, vođa Pokreta slobodnih građana sinoć se u Bulevaru Mihajla Pupina zakucao u autobus Gradskog saobraćajnog preduzeća, ali nije sačekao policiju, nego se udaljio sa mesta udesa.

On je to priznao, uputivši poruku direktno ministru policije Nebojši Stefanoviću:

- Dragi Nebojša Stefanoviću, neka me neko slobodno pozove, nema potrebe da se diže prašina ni oko čega. U svakom slučaju, ako niko ne pozove, idem ujutru do moje stanice u Savskoj i rešavamo problem. Hvala.

Zakačio sam autobus, sebi s**** vrata, njenu samo ogulio malo farbe, jer je jak kao autobus. Rekao sam vozaču da idem da otključam majstorima vrata, nahranim mačke vraćm se, jer policiji sigurno treba pola sata da dođe. Nisam parkirao u garaži već ispred, da bih bio sve brže izveo- Kad sam izašao, milicija je verovatno došla i pokupila auto. Molim nadležne organe da me zovu na 060......., jer ne znam gde treba da odem, prijavim se i rešim problem. Jezivo je tabloidna priča da sam "pobegao sa mesta". hvala na razumevanju.

Nesreća se dogodila kod pumpe "Dejton", oko 20.55 časova, kada je Trifunović prešao u zaustavnu saobraćajnu traku i automobilom "reno megan" udario u zadnji levi deo vozila.

- Vozač autobusa je došao do zadnjeg dela i odmah je prepoznao Trifunovića. Rekao mu je da bi trebalo da sačekaju policiju, ali je lider PSG rekao da za tim nema potrebe, seo u automobil i otišao sa lica mesta u smeru ka Brankovom mostu - rekao je jedan od očevidaca za Blic.

Sergej se posle izvesnog vremena oglasio još jednom:

- Stupio u kontakt sa načelnikom Savske, sutra ujutru idem u stanicu i rešavam stvari. Hvala Braci, najboljem automehaničaru i prijatelju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.