ČEDA O SPUŠTANJU CENZUSA: Ovo je Vučićeva želja da društvo učini normalnijim!
Čedomir Jovanović, Foto: Ana Paunković

o izborima

ČEDA O SPUŠTANJU CENZUSA: Ovo je Vučićeva želja da društvo učini normalnijim!

LDP je u parlament na poslednjim parlamentarnim izborima 2016. godine ušao na listi sa SDS-om Borisa Tadića a lista je osvojila 5,02 odsto glasova izašlih birača

Objavljeno:

Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je danas da najavu koja se pojavila u mediji o spuštanju izbornog cenzusa sa pet na tri odsto doživljava kao želju predsednika Srbije Aleksandra Vučića da društvo učini što normalnijim."Vučić na ovaj način pruža šansu mnogima, ali to plaća lično. U ovom potezu vidim šansu da posle izbora mi ipak budemo u prilici da na neki normalan način rešimo ozbiljne probleme ovog društva", rekao je lider LDP za televiziju Pink.

On je kazao da smanjenje cenzusa vidi i kao Vučićevu želju da vrati politiku u Skupštinu Srbije i da posle izbora u parlamentu ima s kim da razgovara i koga da čuje.

"Na ovo gledam kao Vučićevu želju da politiku vrati u Skupštinu i da nam makar pruži šansu da budemo normalni, jer ne možemo pronaći ništa dobro u rovovima iskopanim po ulicama gradova u Srbiji", rekao je Jovanović.

LDP je u parlament na poslednjim parlamentarnim izborima 2016. godine ušao na listi sa SDS-om Borisa Tadića a lista je osvojila 5,02 odsto glasova izašlih birača. Na izborima za odbronike Skupštine Beograda 2018. godine lista LDP je u glavnom gradu Srbije osvojila 1.955 glasova odnosno 0,24 odsto oid broja izašlih birača.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.