VUČIĆ SE SREO SA PUTINOM! Pljuštali su OSMESI, imali su sjajan povod (FOTO)
Vladimir Putin I Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Osmeh nisu skidali s lica!

VUČIĆ SE SREO SA PUTINOM! Pljuštali su OSMESI, imali su sjajan povod (FOTO)

Čini se da je najsrdačnije prošao susret ruskog i srpskog predsednika, sudeći prema fotografijama koje je objavio na Instagram stranici "Budućnost Srbije"

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Istanbulu se danas sreo i sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, i turskim predsednikom Erdoganom, ali i bugarskim premijerom Bojkom Borisovim, no čini se da je najsrdačnije prošao susret ruskog i srpskog predsednika, sudeći prema fotografijama koje je objavio na Instagram stranici "Budućnost Srbije".

- Puštanje u rad deonice "Turskog toka" je od ogromnog značaja za energetsku bezbednost i efikasnost snabdevanja našeg stanovništva, ali i industrije. Zato sam srećan što sam danas, uz susret sa predsednicima Turske i RF, Erdoganom i Putinom, imao priliku da razgovaram i sa Bojkom Borisovim. Mnogo zavisi od toga kada će Bugarska da završi svoj deo - kazao je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, koji na poziv predsednika Republike Turske Redžepa Tajipa Erdogana, boravi u Istanbulu, gde prisustvuje svečanosti povodom puštanja u rad deonice gasovoda Turski tok.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.