ĐILASU I ĐORĐEVIĆU PAO POSLEDNJI BASTION LAŽI DA SAM IZDAJNIK! Predsednik Srbije o odlasku u CG
Dragan Đilas i Aleksandar Vučić, Foto: Aleksandar Stojanović, Boško Karanović

oštre reči

ĐILASU I ĐORĐEVIĆU PAO POSLEDNJI BASTION LAŽI DA SAM IZDAJNIK! Predsednik Srbije o odlasku u CG

On je naglasio da posebno poštuje patrijarha Irineja i da je od njega tražio blagoslov da ide u Crnu Goru i da sa Srbima provede Badnje veče.

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže, u odgovor na kampanju pojedinih medija povodom njegovih odnosa sa SPC i moguće posete Srbima u Crnoj Gori, da je "histerija tako velika i snažna", jer Draganu Đilasu i njegovom kumu Mlađi Đorđeviću pada poslednji bastion laži.

- Pada im u vodu da je Vučić izdajnik srpskog naroda, posebno u Crnoj Gori - kaže Vučić za Pink tv.

- Sada im nije lako i zato histerična nervoza preko medija koje su ovde osnovali i skupo plaćaju i vode najprljaviju kampanju protiv mog odlaska u Crnu Goru - naveo je predsednik.

Dodaje da Đilasu u drugim članovima SzS nije stalo do srpskog naroda u Crnoj Gori , već im je stalo da se vrate na vlast, kako bi mogli da pljačkaju narod.

Dodaje da im nije smetao kada je išao u crkvu u Zagremu i u blizini Prištine, ali da sada smeta kada namerava da ode u Crnu Goru.

- Zamislite da morate da objašnjavate i kažete da predsednik Srbije nije dobrodošao u crkvu, a nisam smetao kada sam išao u crkvu u Zagrebu, u Prištinu, a danas ne mogu da odem u Gračanicu, jer sam imao dovoljno hrabrosti da kažem da je Račak nameštaljka - kaže Vučić. Dodaje da niko nije bio spreman da to otvoreno kaže, a on je rekao kako bi zaštitio srpskog domaćina - rekao je.

Niko od njih, ističe, nije bio spreman da tako nešto ponovi i kaže ono što je on bio spreman da kaže ne bi li zaštitio srpskog domaćina, dobrog čiveka Ivana Todosijevića iz Zvečana, koji je to rekao i dobio kaznu zatvora dve godine.

Kaže i da bi mnogi da izbrišu "srpska" iz naziva Srpske pravoslavne crkve, ali da on to neće.

On je naglasio da posebno poštuje patrijarha Irineja i da je od njega tražio blagoslov da ide u Crnu Goru i da sa Srbima provede Badnje veče.

- Bio sam kod patrijarha izneo mu ideju, i on mi je dao blagoslov bio srećan što mislim na srpski narod u terškom trenutku. Onda smo tek rekli da postoji mogućnost mog odlaska u Crnu Goru - rekao je Vučić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.