VUČIĆ OTKRIO ŠTA SE ZAISTA DEŠAVALO OD 2012. DO 2014: Svi su slušali šta govori predsednik Srbije
Aleksandar Vučić danas je gostovao u Jutarnjem programu na TV Pink, Foto: Printscreen

reakcija

VUČIĆ OTKRIO ŠTA SE ZAISTA DEŠAVALO OD 2012. DO 2014: Svi su slušali šta govori predsednik Srbije

On je rekao da je posećivao Srbe svuda gde žive, od Vrginog Mosta, do Zagreba u Hrvatskoj, zatim na KiM gde je posetio sve opštine gde žive Srbi

Objavljeno: 10:22h

Napadi na mene, da sam agresor, kabadahija, izdajnik i da ću da predam KiM počeli su onda kada je Srbija počela da snaži i prestala da bude džak za udaranje i moneta za potkusurivanje, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je gostujući na Pinku rekao da već osmu godinu sluša kako ga optužuju za sve to, kao i to da je čovek koji ne žele da se izvinjava i da zbog toga nije dobar kao Boris Tadić i neki drugi.

- Za neke druge sam izdajnik, a šta sam to izdao? - zapitao je predsednik Srbije.

Naglasio je da u periodu od 2012. do 2014. godine Srbija nikome nije smetala, ali da se situacija izmenila kada je Srbija počela svaki dan da snaži i kada se odbranila od bankrotstva.

- Kada su shvatili da je Srbija dobila novu snagu i energiju da više nije moneta za potkusurivanuje i džak za udaranje, e onda im je bilo potrebno da napadaju onoga ko je za odgovoran - dodao je Vučić.

Navodi da je krenulo sve još od Srebrenice i kada je pozvao Vladimira Putina i kada je Rusija sprečila da srpskom narodu bude stavljen žig genocida na čelo.

"Onda sam doživeo gotovo linč u Srebrenici. Ali, ponosan sam na činjenicu da nijednog sekunda nisam spustio glavu, nijednog trenutka ne plašeći se kamenica, flaša, jer kada ste predsednik Sribije nemate pravo da pokazujete strah i slabost".

Vučić dodaje da je posećivao Srbe svuda gde žive, od Vrginog Mosta, do Zagreba u Hrvatskoj, zatim na KiM gde je posetio sve opštine gde žive Srbi.

Predsedndik dodaje da je hteo da poseti i Metohiju ali da mu nisu dozvolili.

- Svuda sam bio gde je naš narod ugrožen, moj je posao da idem da pomognemo - poručio je Vučić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.