ZA NJU JE ŠEŠELJ REKAO DA LIČI NA MUNGOSA: Sad ona tvrdi da je nezavisnost Kosova jedino rešenje za Srbiju
Vojislav Šešelj i novinarka Snežana Čongradin, Foto: Photojoiner

Pale teške reči

ZA NJU JE ŠEŠELJ REKAO DA LIČI NA MUNGOSA: Sad ona tvrdi da je nezavisnost Kosova jedino rešenje za Srbiju

Rekao joj je i da je ružnija od Staše Zajović

Objavljeno:

Novinarka lista Danas Snežana Čongradin smatra da je priznanje nezavisnosti tzv. Kosova jedini okvir u kojem bi politička elita u Srbiji i ovdašnje društvo trebalo da se kreću.

Podsetimo, istoj novinarki je predsednik SRS Vojislav Šešelj u toku ove godine rekao da "liči na mungosa" i da je "ružnija od Staše Zajović".

- Znate, čuli ste za Snežanu Čongradin, vrlo je ružna, ružnija čak i od Staše Zajović. Staša Zajović je starleta prema njoj. Ova liči na mungosa. Pravi mungos, očiju mi. Ta Snežana Čongradin, koja liči na mungosa, zamislite piše – novinarka sam u državi koja je pre 24 godine počinila genocid i koji ni dan danas, ne da se nije suočila sa tim, već je celokupno društvo u načelu sve dalje od tog procesa - rekao je Šešelj, obraćajući se poslanicima vladajuće većine.

Lider radikala naveo je dalje "da ta novinarka kaže da je Srbija izvršila genocid".

- Kaže država u kojoj je novinarka, to je Srbija i to će proći nekažnjeno i nezapaženo, a nama stižu primedbe od EU da u Srbiji nema slobode štampe, a ja bih svakog ovakvog novinara , koji ovo napiše poslao na 20 godina robije, pa nek od njega grade opozicionog lidera, neka grade mučenika. Pazite, ona bi bila odličan opozicioni lider, ružnija je od Đilasa, i od Boška Obradovića i Sergeja Trifunovića, od Vuka Jeremića, ružnija je od sve četvorice - rekao je Šešelj, dodajući da Čongradin kaže da su Žene u crnom i Inicijativa mladih za ljudska prava jedina prava vrednost i elita današnjeg društva, da ih i zapad smatra elitom, a da su oni i ostali "kreteni koji se pojavljuju često u antisrpskim medijima zapravo sledbebnici Biljane Kovačević Vučo što su joj prodali bubreg pa ni bubreg nije u njoj tuđi izdržao - naveo je on.

Šešelj je rekao da se on možda grublje izražava, ali da nema tako loše reči kojima bi okvalifikovao ovakve ljude.

- Grozim se, ne daj Bože, da sam već na vlasti znao bih da se obračunam sa njima. Ovako, ja ne volim da kršim zakone, ….ako koga pregazim džipom na džip sam nabacio gusenice, na otpadu sam našao sa nekog borbenog vozila, pa sledeći put kad budem gazio ove što mi zabranjuju ulazak u Skupštinu , to će ići po loju - naveo je Šešelj zatraživši još jednom izmenu Krivičnog zakonika.

Inače, ova novinarka na svom Fejsbuk profilu ima naslovnu fotografiju na kojoj su ona i lider radikala.

Ista novinarka potpisala je apel kojim je stala u odbranu režima u Crnoj Gori koji otima imovinu SPC.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.