GRADONAČELNIK VUČEVIĆ PRIREDIO NOVOGODIŠNJI PRIJEM: Zahvaljujući novinarima mi se trudimo da budemo bolji!
Prijem kod gradonačelnika Novog Sada, Foto: Promo

praznična atmosfera

GRADONAČELNIK VUČEVIĆ PRIREDIO NOVOGODIŠNJI PRIJEM: Zahvaljujući novinarima mi se trudimo da budemo bolji!

Vučević čestitao praznike

Objavljeno:

Na tradicionalnom novogodišnjem prijemu, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je praznike predstavnicima medija i zahvalio im se na dobroj saradnji tokom 2019. godine. Tom prilikom on je istakao da na događajima rado odgovara na sva pitanja, te da su novinari uvek dobrodošli.

- Hvala i na kritikama i na sugestijama, zahvaljujući novinarima mi se trudimo da budemo bolji. Uvek ima propusta, ko radi taj i greši, ali nastojaćemo da ih zajedno ispravimo - naglasio je gradonačelnik Vučević. Na novinarsko pitanje šta očekuje od 2020. godine, gradonačelnik je rekao da su pokazatelji i trendovi u pogledu ekonomije i budžetskih kretanja dobri.

foto: Promo

- Dobra nam je i investiciona politika i bićemo sposobni da konkurišemo za projekte u okviru najavljene strategije ''Srbija 2025'', da obezbedimo još više novca i radnih mesta za Novi Sad. Cilj nam je da imamo još bolje uslove za život i da pravilno odgovorimo na kapitalne izazove sa kojima se suočavamo. Uvek sam blagi optimista kada je reč o Novom Sadu, tako da očekujem bolju 2020. godinu - zaključio je gradonačelnik Miloš Vučević.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.