JOVANOV SE OGLASIO POSLE NAJAVE VUČIĆA: Tvrdi da ovako misli 99,9 ODSTO ČLANOVA SNS
Milenko Jovanović o Vučićevoj odluku, Foto: Pritnscreen

zabrinuti

JOVANOV SE OGLASIO POSLE NAJAVE VUČIĆA: Tvrdi da ovako misli 99,9 ODSTO ČLANOVA SNS

Za program za razvoj Srbija do 2025. godine Jovanov kaže da je realan i da je predstavljen novi "putni krvotok Srbije"

Objavljeno: 11:48h

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov kaže da se nada da odluka Aleksandra Vučića da se ne kandiduje za predsednika SNS nije konačna i da do Vidovdana to može da se promeni, kao i da je uveren da tako misli 99,9 odsto članova te stranke.

Jovanov je za Tv Pink naglasio da SNS podiže lestvicu na srpskoj političkoj sceni tako što će stranku osvežiti sa mladim kadrovima koji će se naći na svim listama na lokalnim i parlamentarnim izborima.

"Pokazali smo da umemo da se pozabavimo sobom i da promenimo neke stvari u sopstvenom funkcionisanju i u vreme kada smo najjači i kada ostvarujemo ubedljive pobede, da nas ta pobeda i podrška nije uljuljkala i da uvek želimo da uradimo nešto više, da se energičnije i jače borimo za politiku koju vodimo", naveo je on.

foto: Printscreen/jutjub

Kako kaže, mladim ljudima se šalje jasna poruka da u Srbiji imaju budućnost i da je spremna da mladim ljudima pruže priliku da pokažu sve što znaju.

Za program za razvoj Srbija do 2025. godine Jovanov kaže da je realan i da je predstavljen novi "putni krvotok Srbije".

Kaže da SNS ima sa čim da izađe pred građane na predstojećim parlamentarnim izborima i što se tiče rezultata i što se tiče plana za budućnost, za razliku od, kako ocenjuje, Saveza za Srbiju.

On kaže da je predsednik najavio od Kikinde do Bačkog brega izgradnju brze saobraćajnice kojim će Kikinda i Sombor dobiti izlaz na Koridor 10.

Govoreći o incidentima u Skupštini Srbije, Jovanov kaže da je cilj bio da se pošalje poruka da gde god žive Srbi tamo su problemi, bilo da je u pitanju RS, Crna Gora ili Srbija.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.