BLAMARO, ZA ČIJE BABE ZDRAVLJE JE JEREMIĆ UZEO 200.000 €?! Ozbiljno se napičili Nikola Jovanović i Vladanka Malović
Nikola Jovanović i Vladanka Malović, Foto: Pritnscreen, Dragana Udovičić

PLJUŠTE optužbe

BLAMARO, ZA ČIJE BABE ZDRAVLJE JE JEREMIĆ UZEO 200.000 €?! Ozbiljno se napičili Nikola Jovanović i Vladanka Malović

Jovanović tvrdi da Vladinka prima nadoknadu iz velikog gradskog preduzeća

Objavljeno: 09:40h

Potpresednik Narodne stranke i šef odborničke grupe Saveza za Srbiju, Nikola Jovanović javno je prozvao šeficu Službe za informisanje i članicu Predsedniška SNS-a. Vladinku Malović koja vodi verifikonani profil vladajuće stranke, da za svoje, kako je rekao "botovanje", prima nadoknadu iz velikog gradskog preduzeća.

- Gospođo Malović, tj. gospodjo @sns_srbija, u materijalu za SGB naišao sam na ime isto kao Vaše. Pretpostavljam da ovo niste Vi, jer bi bilo skaradno da nadoknadu za botovanje primate preko velikog gradskog preduzeća, ali da za svaki slučaj pitam. - napisao je Jovanović na tviteru, a onda je ubrzo dobio i odgovor od Vladinke.

- Da li je realno, blamaro, da se predstavljaš kao odbornik SGB, a da si to tek sada otkrio? Kolumbo, bokte! Nego, kad mi već pišeš, reci mi za čije babe zdravlje je Jeremić uzeo 200.000 evra od katarske ambasade iz Berlina? Poz, Vladnika. - reagovala je ona, ali se tu njihovo prepucavanje nije završilo.

- Ne vidite ništa pogrešno u tome da ste plaćeni preko funkcije u gradskom preduzeću Arena Beograd, a da radite kao stranački oberbot? To sam samo hteo da mi potvrdite, hvala - tvitovao je Nikola, dok je Vladnika još uvek nije oglasila.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.